Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Autoland Otomotiv Autoland Araba Kiralama Şirketi Mağduriyeti? Şaka Gibi!

22 Temmuz 2024 01:20

21/07/24 saat 10:00 da Ataşehir Watergarden Autoland araba kiralama firmasından bir araba kiraladım. Ücreti öyle ödenmeyecek bir rakam değildi. Zaten uygun bir fiyata almıştım. Bu arada işim gereği devamlı belirli kurumsal araba kiralama şirketlerinden araba kiralıyorum. Ancak çok ilginçtir ki bu sefer hiç başıma gelmeyen enteresan bir olay yaşadım. Normalde her kiralama firması bir kere Findeks araştırması yapıyor bu elbette en büyük hakları. Bu firma ile ilk kiralamam olduğu için onlarda kontrol etmek istediler. Şu zamana kadar hiçbir firma ile bu hususta bir problemin olmadı ki herhalde 13 değişik firma üzerinden araba kiralamışlığım vardır. Gelgelelim ilgili kişi Findeks puanımın durumu gördü ve sorun yok dedi. Yani o platformda bir sorun çıkmadı. Fakat nedense birden 2020 senesinde saçma sapan bir 380 TL yüzünden ki (öyle bir şey yok) uyarı geldiği ve bu yüzden araba kiralamak için uygun olmadığım söylendi. E-devlet kişisel veri tabanında Herhangi bir borcumun icramın olmadığını gösterdim. Ancak sonuç alamadık. Tabi şimdiye kadar böyle bir sıkıntı yaşamadığım için çok şaşırdım ve mağdur oldum. Beni bağlayan bir durum değil. Bir kaybım da olmadı. Sadece Bu saçma yaklaşımından dolayı Autoland kiralama firmasını kınamak istedim Bunca sorunsuz onca araba kiralamış biri olarak bu trajikomik alay eder gibi olaya maruz kalmak beni çok rahatsız etti. İnsanları bu şekilde bu derece gereksiz bir nedenden mağdur etmek çok rahatsız edici oldu. Bu hususta fikirlerimi ifade etmek istedim. Acaba Hangi portföydeki insanlara araba kiraladıkları da ayrı bir merak konusu? Elbette kendileri bilir! İyi günler 😃 🫢

22 Temmuz 2024 08:56 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhabalar, Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

24 Temmuz 2024 13:57
Perihan
Perihan
24 Temmuz 2024 15:35

Bunca firma içinde hiçbir sorun yaşanmazken sadece sizin portföyünüzde bir sorun yaşanması çok enteresan. Bunca şirket arasında sizin bu şekilde bir strateji uygulamanız sizin sorununuz. Bu durumda sadece aktif bir müşteriyi kaybetmiş olursunuz. Ben bir kere mağdur olurum. Beni hiç ilgilendirmiyor. Ben yine arabamı isteğimi yerden kiralarım. Sadece çok komik güler geçerim. Ancak yakın çevreme bu Trajikomik olayı anlamamaktan geri kalmayacağımı bilmenizi isterim. Kimsenin mağdur olmasını istemem.

Selman sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 19:02
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Findeks Bahanesiyle Araç Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı Mağdur Oldum

10 Ağustos 2025 23:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 10:41
İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 15:48

21 Aralık 2024 23:06