Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Autorola Markası Autocom'un Yaptığı Güven Kırıcı Davranış!

Autorola Markası Autocom'un Yaptığı Güven Kırıcı Davranış!
Tuncay
31 Mayıs 2024 15:42

Autocom firmasına internet ortamında yaptığım başvuruya istinaden aracım için 792.100 TL fiyat verildi. Ben de bugün (31.05.2024) aracımı randevu aldığım şubelerine ekspertiz için götürdüm. Şubedeki arkadaşlar gayet güzel bir şekilde karşıladı ve aracımı inceledi, internette belirttiğim boyalı parçalar haricinde farklı bir durum çıkmadı. İlgili arkadaş, aracım için istediğim fiyatı sordu. Ben de firmanın zaten ilettiği bir rakam var ve benim verdiğim bilgiler haricinde bir hasar da çıkmadı, bu nedenle sizin verdiğiniz rakamı bekliyorum dedim. Bir süre bekledikten sonra ilgili arkadaş, merkezden fiyat teklifi verilmediğini, bunun yerine aracımı kendi araç bayi ve üyelerinin olduğu bir sistemde açık artırma ile satma konusunda bilgi verdi. Bence Autocom firması (firmanın arkasında Autorola gibi bir dev olduğu için güvenerek gitmiştim, ancak Autorola bile bu şekilde yanıltıcı işlere başvurduysa artık araç satma sistemi gerçekten bitmiştir) kişileri bu sisteme çekmek için davet ediyor ve gelen kişilerin araçlarını almadan bu sisteme yönlendirerek sistemin bu şekilde tanıtımını yapıyor. Ancak işimi bırakıp, aracımı güvenilir olduğunu düşündüğüm Autorola'nın markası olan Autocom firmasına bu şekilde bilseydim gitmeyeceğim bir durumla karşı karşıya kalmam güvenilirlik açısından doğru olmadı. Kimseye Autocom firmasını önermiyorum. Tüm sosyal medya hesaplarımdan da bunu paylaşacağım.

31 Mayıs 2024 16:44 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra müşteri deneyimi uzmanlarımız en kısa süre içerisinde siz değerli müşterimize sistemimizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş sağlayacaktır. Autocom Müşteri Deneyim

İrfan

Ne oldu finalde acaba?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 17:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Eylül 2023 11:08
Tuncel sonuçtan hiç memnun değil

Tuncel
17 Nisan 2024 18:55