Nihan sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Temizlik Robotunun Yüksek Maliyetli Arızaları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2024 18:49

İhlas markalı temizlik robotuma her sene yetkili servisinde düzenli bakalım yaptırmama rağmen bu yıl Mart ayında yapılan bakım sonrası Mayıs ayında motor yanması sebebiyle motoru değişmiştir, 3000TL gibi bir ödeme yaptık.
Sonra da madem her yedek parçası bu kadar pahalı, sürekli kullanmayalım, arada detaylı temizliğe saklayalım, susuz bir süpürge alalım, gündelik temizliğe o kullanılsın dedik ve uluslararası bir markanın çok daha ekonomik bir model süpürgesini aldık, motor değişimi sonrası aynı ay içerisinde. Sonrasında evde hep "p... S" markalı cihaz kullanıldı. Ekim ayı başında artık mevsim geçişi bir detay temizlik yapalım diye İhlas robotumuzu denedik, ancak olduğu yerde yepyeni motoru ile duran robot, çalışmıyor! Elektrik dahi almıyor!
Servis baktı, bu sefer ana kumanda kartı bozulmuş! Durduk yerde kart nasıl bozulur! Kart ne kadar, 2080TL! Bu rakamı vermeyeceğimi söyleyince servis 2 gün sonra arayıp indirimli 1600TL rakam verdi! Israrla da cihazı yaptırmanızı istiyorlar ki ürün sistemde kalmaya devam etsin! Ürünü geri istememe rağmen bana iade etmeleri 1 haftayı buldu!
2024'de bakım ile beraber yaklaşık 5000TL masraf yapılan ve aman bozulmasın diye kullanılmayan cihaz elimizde patladı!
Bu konuyu İhlas GM'ne aktardım. Ürünlerinin ne kadar arkasındalar görmek istedim. 03.10.2024'de müşteri ilişkilerini aradım. Sonra cihazı gerçekten aylardır kullanmadığıma inanmazlar diye 04.10.2024'de e-mail göndererek yedek cihaz olarak evime aldığım süpürgenin faturasını "i***@ihlaspazarlama.com.tr" adresine aktardım. Bana bir yetkili tarafından düzgün bir çözüm önerisiyle dönüş yapılmasını istedim. 21.10.2024'de hala bana İhlas'dan bir dönüş olmadı! Yani ürünlerinin arkasında bile durmuyorlar.
İhlas robotlar uluslararası "r... W" markasının uygun fiyatlı alternatifi güya, kalite olarak yanından bile geçemezler. Neredeyse 30 yıllık anneme ait bu "r... W" marka temizlik robotu öyle her sene bakım bile görmeden tıkır tıkır çalışmaya devam ediyor! Servis süreçlerine senelerce para akıttık, yetmedi araç hala arızalı!
Öğrendim ki yeni İhlas robot KK'na 9 taksitli rakam 77.000TL! Bu rakamı vermeyi göze aldığınız diyelim, cihazda sorun yaşadığınızda karşınızda İhlas Paz.'dan bir tane muhatap yok! Ben aldığım "p... S" marka süpürgemden gayet memnunum, bu rakamları İhlas'a verene kadar elimdeki süpürge bozulursa 7-8 kere daha cihazımı yenileyebilirim.
Sonuç İhlas temizlik robotu pişmanlıktır, uzak durulmasında fayda var!

22 Ekim 2024 13:46 (Şikayetten 18 saat sonra)
22 Ekim 2024 17:12
22 Ekim 2024 17:55

İhlas Temizlik Robotu Pişmanlıktır! Gerçekten bu kadar yüksek rakamlı temizlik robotu satıp mevcut ekibinizle müşteri şikayetleriyle samimiyetle ilgilenmemeyi nasıl sürdürebiliyorsunuz, hayret! Verdiğiniz 444'lü numaranızı 03/10/2024 tarihinde aradım, o günden beri ciddi bir geri dönüş yok! 2 kere arandım (2. Si de buraya şikayetimi yazdıktan sonra bugün oldu bu arada) ve ikisinde de "Size dönüş yapıldı mı? " diye soruldu, "Yapılmadı" dedim, "Peki ben dönüş yapılmadı olarak notumu alıp ilgili birime iletiyorum" dedi sağ olsun call center görevliniz, ve yine başka dönüş yok! Şimdi sisteminizde kayıtlı kalıp cevabınızı 2 kere şikayetimin altına yapıştırıp, zaten başvurduğum müşteri ilişkileri hattınıza yönlendirmeye çalıştığınızda siz güya benim şikayetimle ilgilenmiş mi oluyorsunuz? Marka yönetiminizde ciddi sorunlarınız var, yazık...

08 Kasım 2024 13:39
ihlas-temizlik-robotunun-yuksek-maliyetli-arizalari-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-1.jpg

Bu fotoğraflar robotumun bu sene değişen ve değiştiğinden beri kullanılmadığından pırıl pırıl duran motorunu gösteriyor sanırım... Sanırım diyorum çünkü yeni modellerin fiyatını öğrenmek için çağırdığım satış yetkilisi durumu aktarıp eski cihazı verip ona göre indirim alabilir miyim diye sorduğumda bu bölümün fotoğrafını çekti yöneticisine sormak için, ondan öyle tahmin ettim... Burada da paylaşıyorum ki daha önce şikayetimde paylaştığım gibi yepyeni motoruyla elimde patlayan İhlas temizlik robotunun kalite problemini, ürününe sahip çıkmayan, müşteri memnuniyetini hiç önemsemeyen, marka yönetimi ile hiç alakası olmayan İhlas Pazarlama'nın nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu mümkün olduğunca herkes okusun görsün! İhlas Cleanmax temizlik robotu pişmanlıktır, almayınız!

15 Haziran 2025 10:04

https://youtube.com/shorts/WU1LI314HpY?si=7NpiDy-uBivaqSwJ Bugün karşıma çıkan linkini ☝🏻paylaştığım "The McDonald's Ice Cream Conspiracy" başlıklı video İngilizce, anlayanlar izlesin lütfen ama özetle şunu anlatıyor: McDonald's üst yönetiminden kişilerin de içinde olduğu (muhtemelen pay aldığı) bir sistemi ortaya koyuyor... Franchise dükkanlara koydurdukları ve sürekli arızalanan dondurma makinelerini tek bir firma yapıyor, makineler sık sık arızalanıyor ve her seferinde üretici firmadan servis almaları gerekiyor franchise sahipleri... Bu arızaların çıkmasını engelleyecek bir uyarlama yapan ikinci bir firma zaman içinde ortaya çıksa da onu oyun dışı bırakmak için her yolu deniyorlar çünkü esas makinelerin ilk satışından değil zaten baştan beri sürekli bozulmaya programlanmış makinelerin tamir servisinden para kazanıyorlar! Bu video bana senelerce İhlas temizlik robotunun servisine, senelik cihaz bakımına ve her bakımda bana ileri sürdükleri yok şu parça değişmeli yok bu parça değişmeli diye söylediklerinde mecbur cihaz düzgün işlesin diye onay verip aldığım yedek parçalarına akıttığım paraları hatırlattı! :(( İhlas gibi firmaların büyüyüp bu noktalara gelmesini sağlayan biz tüketicileri ve şikayetlerimizi ciddiye almadan, şablon cevaplarla geçiştirme şekilleri! Bravo İhlas Pazarlama, İşletme Fakültelerinde ders olarak okutulabilirsin şöyle bir düşününce, nasıl bir sistem kurmuşsun sık sık bozulan cihazın ve servis ağınla!

Fatma
Fatma

Ben bu kadar şikayeti okuyunca şaşırdım iki yıl oldu alalı daha hiç sorun yaşamadım makinemde maşallah diyeyim süpürmesi yıkaması her şeyiyle memnunum

Nihan

Ya ne mutlu size, İhlas marka elçisi olacak kadar memnun olmanıza çok sevindim :) Çevrenize de bu kadar methediyorsanız ürünü ve sizin övgüleriniz vesilesiyle ilgilenen ancak yeni cihazın yüksek rakamlarını ödemeyi göze alamayan yakınınız eş-dost varsa her sene düzenli bakımı yapılmış ancak yukarıda şikayetimde bahsettiğim tespit edilen ana-kart arızası giderilmemiş cihazımı (başka ufak tefek şeyler de uzuuuun süredir kullanılmamaktan çıkabilir belki garanti edemem ama en azından motoru sıfırdır) yıkama hortumu dahil her şeyiyle 15.000 TL'ye satıyorum, duyurunuz lütfen :)

Altan
Altan

Çevrenize duyurun. Bu robot pişmanlık. Kesinlikle kimse almamalı. Eder fiyatının tam 10 misline satılıyor

İhlas Temizlik Robotu Servis Sorunları

07 Şubat 2025 20:30
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 14:49

İhlas Ev Aletleri İhlas Temizlik Robotu