Elektrik Kaçağı Ve Kırılan Su Haznesi İle Sorunlu Süpürge Deneyimi

26 Ekim 2024 18:54

Clean Max süpürge adlı ürünü satın alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Dönemsel olarak ara ara elektrik kaçağı olan ürün eşimi çarpmaktaydı.
Bu olayları bize satan A*** Hanıma belirtmemize rağmen. İlk defa karşılaşıyoruz. Böyle bir olayla, sadece sizde sıkıntı var. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık. Olmaz - olamaz. Gibi başından savan cümleler sarf etti.
Toplamda 15-20 kere kullandığımız üründe
Daha 1 yıl olmadan ;
Elektrik kaçağı var. Eşim 3-4 kere çarpıldı.
Kırılmaz diye üstüne çıkıp sunum yapılan su haznesi ; ne hikmetse çatladı.
Garanti kapsamı içerisinde olan ürünü inceleyeceğiz diye alan ekip, teknik servis ücreti talep etti. Bir de utanmadan motor garantisini şu fiyata uzatalım diyor.
Bakım yapacağız diye aldığınız ürünü istemiyorum. Ya yenisini verin ya da para iadesini yapın.

Yapılan ayıptır. Ayıplı malınızı para talep ederek onarmak istiyorsunuz.

Bu iş sonuçlanmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

06 Kasım 2024 09:46 (Şikayetten 10 gün sonra)

Aura Cleanmax Süpürge Borusu Çatladı

23 Ocak 2025 11:46
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Süpürgeye Sürekli Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yaşatıyor

29 Mayıs 2025 12:09

29 Nisan 2025 11:55
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Cleanmax Süpürge Çatlağı İçin Garanti Dışı Bırakıldık, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

22 Nisan 2025 18:35
Bengisu sonucu yetersiz buldu