İhlas Ev Aletleri İshal Su Arıtma Cihazının Kısa Sürede Bozulması Ve Servis Yetersizliği

11 Eylül 2024 15:23

İlgilisine,

İhlas marka su arıtma cihazını yaklaşık 7 ay önce satın aldım. 6 ayda bir filtre değişimi için ekstra ödeme yapılıyor, yaklaşık 2 ay önce filtre değişimi ücretli yapıldı. Ürün birkaç gün önce su vermemeye başladı. Servisi aradım. En erken bir iki gün sonraya gün verdi. Daha sonra tarafımızı aradılar fakat ulaşamadıklarını söyleyerek herhangi bir mesaj ya da bildirim dahi yapmadılar. Tekrardan arama sağladım ve ay sonu gibi servisin gelebileceğini söylediler. Bulunduğum yer ve konum itibariyle damacana su siparişi sıkıntılı olduğundan sizlere güvenerek su arıtma cihazı aldık ve bu kadar kısa sürede bu arızayı ve hatayı kabul etmiyorum. Gelen arkadaşlar çok kısa süre önce filtre değişikliği yaptı. Bu kadar kısa sürede arıza olmaması gerekiyor ya da kontroller çok zayıf. Şimdi ben dışarıdan damacana su alacağım ve bana zarar vermiş oluyorsunuz ve bunu kim karşılayacak çok merak ediyorum. Su çok temel bir ihtiyaç. Acilen servis hizmetini sağlamanızı bekliyorum.

12 Eylül 2024 08:50 (Şikayetten 17 saat sonra)

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Filtre Değişim Zorunluluğu Ve Yüksek Maliyetle Mağdur Oldum

25 Ağustos 2025 17:50

10 Ekim 2023 00:07

14 Temmuz 2023 18:41
Serap sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 14:01
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 23:28