21 Aralık 2023 14:59

19.12.2023 tarihinde İhlas markasına güvenerek 14.000 TL'ye aldığım İhlas su arıtma cihazı için servis geldiğinde, montaj ve ürün kullanımı hakkında bilgi vermeden, 'Eğer bu armatürü takmamı istemiyorsanız, tezgaha delik açmam gerekiyor. Normal fiyatı 2800 TL, fakat İhlas ürünü aldığınız için size 2500 TL'ye verebilirim. Daha önce taktığım bir kişi, pişman olarak tekrar taktırdı' dedi. İnternette fiyatları gördükten sonra, taktırmak istemediğimi söylediğimde, kızgınlıkla doğrudan eviye yerine tezgahı delerek su arıtma cihazının musluğunu taktı. Amacı, su arıtma armatürünü satmaktı. 'Madem almıyorsunuz, tezgahı delerim' diyerek, satış temsilcisinin bıraktığı belgeyi istedi. Üç yıllık garanti belgesini gördüğünde ise, 'Bunu biz yapsaydık servis olarak 1000 TL alırdık' diyerek yine sinirlendi. Ürünle ilgili bilgileri kapıda, kullanımı ile ilgili sorularımı sorduğumda verdi. Ancak servisin asıl amacı bilgi vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamak değil mi? Burası 300 hanelik bir site ve birçoğunun su arıtma cihazı var. Tezgahın ve eviyenin de bu cihaz için yeri mevcut. Su arıtma cihazını sebze ve meyve yıkarken kullanırken, tezgahın dolması sorunu yaşıyorum. Tezgahın değişimi ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Şikayetçiyim.

13 Mart 2024 10:00 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

29 Eylül 2023 18:32
İsmail sonucu yetersiz buldu

20 Temmuz 2024 15:25
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 16:35

20 Ekim 2024 09:54