Adem sonuçtan hiç memnun değil

Audi Q5 Add Blue Sorunu

Adem
28 Eylül 2023 01:01

2022 yılında Audi Q5 aracımı Maslak Doğuş Oto Audi'ye teslim ettim. Arızamın yapılması için AdBlue arızası verdi. Bununla ilgili parça değişmeye gittiler. Tespit ettiklerini söylediler. Parça değişti ve aracımı tekrar teslim aldım. Ancak daha sonra farklı bir arıza nedeniyle parçayı tekrar değiştirmeleri gerekti. Bu arızayı da onardıktan sonra arabayı tekrar aldım ve kullandım. Ancak 2023 yılında yine AdBlue ile ilgili aynı arıza meydana geldi. Bu sefer arızanın başka bir yerden kaynaklandığını söylediler ve bu parçanın değişimi için bana yüklü miktarda fatura çıkardılar. Maslak Doğuş Oto bizi yanıltıyor ve dalga geçiyor gibi hissettiriyor. Bu arızaları düzeltmek için kafalarına göre bir sistem mi kullanıyorlar? Karşı tarafı deneme yanılma yöntemiyle mi yargılıyorlar? Bu durumda bize olan güvenimiz sarsıldı. Beni yanılttınız ve çok mağdur ettiniz. Aracım hâlâ orada bağlı duruyor. Şu anda sizi şikayet ediyorum ve hakkımı aramaya çalışıyorum. Yetkililerin bu sesimi duymasını umuyorum. Eğer bu arıza geçen sene varsa neden o zaman düzeltilmedi ve neden Antalya'daki servis bu arızayı tespit edemedi? Doğuş Oto'ya olan güvenim tamamen kayboldu ve beni hayal kırıklığına uğrattınız.

Cumhur
Cumhur

Evinizin önüne park ettirmeyin. Bunaltı yaşatan araba

Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Audi Q5 Aracımda Motor Arızası Oluştu Ücretler Beklenmedik Şekilde Arttı

Aybüke
13 Ekim 2025 16:20
servis-sonrasi-audi-q5-aracimda-motor-arizasi-olustu-ucretler-beklenmedik-sekilde-artti-1.jpg

Audi 3 Kez Tekrar Eden Sos Güvenlik Arızası

Beyza