Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 13:25

67ZK608 Audi aracımın onarımında Ray Sigorta-Exper-anlaşmalı yetkili Servis sağlayıcı ( Otokur Sakarya ) ile organize şekilde üzerimden kötü niyetli haksız kazanç sağladıklarını şüphesi kanıtladım. 8 aydır araçtan yoksunum. Takriben 1080.000 TL sigortamdan para aldılar, Aracıma kullanılamaz raporu verdi Türkiye makine mühendisleri bilir kişi Audi Türkiye sürece müdahil olmayışı manidar, Bir Audi tutkunu olarak üzdüler beni. 3000€ para harcadım ayıp - kusur- kötü niyetlerinin tespitleri için. Aracım dahil 93000€ şirketim zarar ettirdiler. Araç şu an Farklı yetkili serviste; yapılan ayıplı özensiz onarımın düzeltilmesi için takriben 590 bin tl maliyet verdi daha da çıkabilir dedi. Audi nin imajını bu denli aşağılara çekenler yukarıdaki sorumlulardır. Beni aracımdan ve yaşam konforumu - iş hayatımda kullanamayışım dan ötürü hepsinden tüm muhataplardan şikayetçiyim. Audi için bu kadar basit sorunu Hukuk dışı çözümlenmesi dileğimdir.
Saygılarımla.

02 Ekim 2024 11:25

Merhabalar, Mağduriyetimin giderilmesi ve daha sonra çıkabilecek sorunların bertaraf edilmesi hedefli haklı zerzeleşim devamında Etraflıca Araştırma sorgulamam sonucu #Doğuşotomotiv #auditürkiye Genel Müdürlük süreci 30.09.2024 tarihinde ele aldı. İlk aşama Doğuşun yayınlamış olduğu #etikkod Üzerinden yürüyeceğini & ne türden eylemler realite olacağını izlenim içindeyim. Bu hususta ilk aksiyonu aldık. Saygılarımla.

10 Mart 2025 18:12
Audi Haksız Kazanç Sağlanması Ve Mağduriyet

Merhaba Şikayetvar; Hasarından dolayı Audi Türkiye lisanslı yetkili servisi Otokur tarafından onarılan Audimiz; yaptırdığımız tespitler ve değerlendirme sonucu ayıplı ve güvensiz onarıldığı tespit edildi.

14 Mart 2025 23:09

Audi lisanslı yetkili servisi otokur firmasının onarım bedeli 33000€ tl karşılığı fatura tanzim ve tahsil ettiği Audi mizi yaptırdığımız tespit ve değerlendirme raporunu ekte sunmuş bulunmaktayım. Mağduruz. Tşk.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
30 Eylül 2025 18:20
yetkili-serviste-cozulemeyen-klima-ve-parca-sorunlariyla-magduriyet-5.jpg

29 Temmuz 2025 12:38
Volkswagen Yetkili Serviste İlgisizlik Ve Hatalı Onarım Mağduriyeti Yaşadım
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sakarya'da Aracımın Hava Yastığı Arızası Ve Servis Şikayeti

23 Şubat 2024 15:34

Cengiz
12 Ağustos 2023 12:51
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Audi Doğuş Esenyurt Sorun Yaşama

Engin