Engin sonuçtan hiç memnun değil

Audi Doğuş Esenyurt Sorun Yaşama

Engin
11 Ekim 2023 15:01

Audi A3 aracımın bakımlarımı her zaman Audi yetkili servisinden yaptırdım aracım arızalandı ve servise götürdüm aracım garanti süresi biteli 3-4 ay oldu ve sürekli bakım vs yetkili serviste yaptırdım arıza verdikten sonra Doğuş Otomotiv Audi Esenyurt servisine götürdüm aracın şarj dinamosu ve marş alternatörü arızalı dediler ve aracımın bakım süresi gelmesine 1.000 km vardı ben aracın iyi niyet kapmasına girmeden bakımının yapılmasına benden izin almadan yapmayın dedim ilk önce ücretli olarak ufak bir parça değiştiler onu görmeden arızayı tespit edemeyiz dediler daha sonra beni aradılar aracınız iyi niyet kapsamına alamıyoruz dediler ve aracımın da bakımını benden izinsiz yaptıklarını söylediler ben bakımları vs her şeyi doğuşta yaptım ama buna rağmen hala aracımı iyi niyet kapsamına sokmuyorlar ve benden 70.000 TL talep ediyorlar.

11 Ekim 2023 11:20

Audi A3 34 dvn 911 plakalı aracımı araç agi arızası ve tahrik arıza dolayısıyla Doğuş Otomotiv Audi Esenyurt servisine götürdüm aracımın garanti süresi biteli 3- 4 ay oldu bakımları ve servisi sürekli yetkili serviste yaptırdım arıza için aracımı götürdüğümde şarj dinamosu ve marş alternatörü arızalı dediler aracın bakım süresinin gelmesine 1000 km kalmıştı ben benden habersiz iyi niyet garantisine girmeden aracın bakımını yapmayın dedim ama yaptılar şu an aracımı iyi niyet kapsamına sokmadan benden 70.000 TL talep ediyorlar ilk önce ücretli olarak ufak bir parça değiştiler arızayı tespit etmek için daha sonrasında arızayı tespit ettiler Tespit ettikten sonra benden 70.000 TL para talep Edip aracımı iyi niyet kapsamına sokmadılar Audi Türkiye arayarak şikayetçi oldum şikayetimimin onarılmasını talep ediyorum

Gökhan

Hocam aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz

Bilal

Merhaba, Aynı sorun benim aracımda da mevcut. Araç: 2023 Model A3 Sportback Şarj dinamosu ve Marş Alternatörü arızası var. Garanti süresi nisan ayında bitti. İyi niyet kapsamına alacaklarını düşünmüyorum. Dışarıdan sıfır ürün değişimi için yaklaşık 60 bin tl istediler. Duruma göre bilgilendirme yapacağım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Audi Otomobil Servisinde Yaşanan İkame Araç Sorunu

23 Kasım 2023 19:59
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Audi A3'te Alternatör Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ramazan