Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Citroen ve Çetaş Mağdur Ediyor

26 Aralık 2023 12:59

Citroen marka aracımı 8 ay önce 70.000 (yetmiş bin) lira karşılığında onarım yaptırdım. Ancak ne yazık ki aynı yerden yine arıza meydana geldi.

Yetkili servis Çetaş başta aynı arıza olduğunu kendisi ifade etti. Fakat ben bu işlemin garanti kapsamında olduğunu söyleyince 'Başka bir sorun da olabilir.' gibi bir yaklaşımla olaya bahane bulmaya başladılar. Arabanın kapak açma işlemi için 3.200 TL talep edip, hiçbir şey yapmasalar bile bu ücreti isteyeceklerini söylediler. Citroen Türkiye'yi aradım ancak iki gündür geri dönüş yapmadılar. Mağdur durumdayım.

Citroen ve servisi Çetaş, sadece para almak ve malı satana kadar ilgililer. Sonrasında ürüne sahip çıkmıyorlar. Vatandaş olarak nereden destek alacağımızı şaşırmış durumdayız. Aracım iki gündür servisin bahçesine bile giremiyor ve kapı dışında beklemek zorunda. Bu kadar mağduriyeti, bir yıl bile dolmadan 70.000 lira ödediğimiz için mi yaşamak zorundayız?

08 Ocak 2024 12:18

Bundan yaklaşık 8 ay önce Citroen C1 marka arabamı 2013 model yetkili servisi olan ÇETAŞ'a götürmüştüm 70 000 TL (yetmiş bin) lira alarak arabamı yaptılar. Aynı arıza ışığı geçtiğimiz hafta yine yolda giderken yandı. Servise müracaat ettiğimde geçmişte yaptırdığım aynı arıza olacağını söylediler. Fakat ben o aksamı kendilerinin yaptığını aynı şikayetten geldiğimi ve garantili olduğunu söyleyince bu defa başka yerdenmiş gibi bahane ile bana 57 000 Tl daha masraf çıkarıyorlar.

08 Ocak 2024 15:43

Servis kaynaklı hatada çözüm değil, çözümsüzlük getirdiler. Mağduriyetim devam ediyor.

Citroen'de Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

24 Nisan 10:50
Citroen'de Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Beyza
27 Aralık 2024 13:18
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Uzayan Şanzıman Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Bahattin
15 Mart 04:10

Serkan
26 Temmuz 2024 20:08
Alisen sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Jumper Sıvı Kaçağı

Alisen