Audi Avek Karşıyaka Pişmanlık

Onur
15 Ağustos 2024 19:00

14.08.2024 tarihinde Avek Karşıyaka'ya Audi A3 aracımı 90 bin bakıma götürdüm. Bakım öncesi fotoğrafları çekildi, kusurlu yerlerin teslim aldılar. Bakım bittiğinde sol arka tamponda 1 karış yanık gördüm. Bunun daha önce olmadığını belirttim. Fotoğraf ve video izledik, tespit edemediler. Tabii ki araba geldiğinde kirliydi demeye başladılar. Bu sefer ben neden size yalan atayım? Haftada bir yıkadığım aracımın her şeyini biliyorum. Ancak Avek'in bunu da önemseyeceğini sanmıyorum. Plaka: 16 BEK 525.

15 Ağustos 2024 19:02

Avek Karşıyaka da aracımı 14.08.2024 tarihinde bakıma soktum aracı teslim aldılar fotograf çektiler tüm problemli noktaları. Aracı teslim aldıktan sonra sol arka tamponda 1 karış kadar bir yanık olduğunu tespit ettim haftada bir aracımı kendim yıkıyorum olsa kesinlikle bilirim dedim video kayıt kamera izlendi ancak tespit edemediler. Aracım ilkgünden beri full yetkili servis bakımlı bir araç biz sorun yaşamamak için servise gidiyoruz ancak yinede basitte olsa sorunlarla karşılaşıyorum. 1 karış bir yer için 40 takla atılıyor baktım firmada mağduriyeti giderecek bir tavır yok artık ödememi yaptım çıktım evime geldim. Lütfen bu noktada kurumsal firmaların buna daha çok dikkat etmesi gerekiyor.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
01 Mayıs 2025 04:06

Audi A3'te Beklenmedik Yağ Eksilmesi Sorunu

Serdar
27 Şubat 2025 22:59
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Cam Arızasında Müşteri Mağduriyeti Ve Yetersiz Servis Desteği

İbrahim
05 Ağustos 2025 10:57