Aslıhan
09 Ağustos 2024 09:07

2020 yılında Audi Aykan'dan aldığım sıfır aracım 9 bin kilometreden beri yağ eksiltiyor ve araç 19 bin kilometrede motor hararet ışığı yaktı. Araç hali hazırda henüz 45 bin km ve yine yağ eksiltiyor. Düzenli aralıklarla yağ eksiltme sorunu yaşıyorum. Servise götürdüğümde kompresörlü motor olduğu için ilk 15 bin - 20 bin kilometreye kadar normal olduğunu söyleyip dikkate almadılar. Araç 45 bin km'de ve hala yağ eksiltiyor. 5 gündür kurumsal hizmet almak için çabaladığım Adana Aykan mağduriyetimi gidermek amaçlı, garantisi devam eden ve serviste yatan aracımın karşılığında ikame araç verme tenezzülünde bile bulunmadı ne yazık ki. Ben de Türkiye'nin sayılı kurumsal firmalarından birinde hizmet sektöründe çalışan bir insan olarak böyle bir hizmet verildiğine hiçbir yerde rastlamadım. Ben araç yağ eksiltiyor dememe rağmen ısrarla araçta yağ kaçağı gözlemlenmedi şeklinde tarafıma dönüş yapılıyor. Araç yağ eksiltiyorsa motor yağ da yakıyor olabilir. Aracımla alakalı kusurun ivedi şekilde giderilmesi için destek rica ediyorum.

profile profile

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Kasım 2024 12:56

Sıfır Araçta Yağ Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

Osman
11 Aralık 2024 21:25
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Audi A4'te Yağ Tüketimi Şoku

Fatih
06 Ocak 2025 15:49
Audi A4'te Yağ Tüketimi Şoku
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Yağ Eksiltme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Temmuz 2024 14:03
Timur sonuçtan hiç memnun değil

Audi A6 Pişmanlıktır Hayal Kırıklığı

Timur