Atlas Yatırım Atlas Menkul Kıymetler

Ahmet'in Teşekkür Mesajı
Bazı sorunlar olsa da ödeme ve stopaj ücretleri değişmiş gayet iyi durumda en azından hesabımdan düşülüyor tekrar ödeme talep edilmiyor ilginiz için teşekkürler

Ben gayet memnunum bu kurumdan. Allah razı olsun, 65 yaşındayım, yıllardır bu piyasalarda işlem açtım ama Atlas Yatırım'dan daha iyi bir kurum görmedim. Herkes iyi baksın hesaplarına, kendi kafanıza göre işlem açıp kayıp etmeyin. Bence biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

Ahmet
30 Ağustos 2024 16:09

Yorumlar(8)

Şeyhmus
Şikayeti Çözüldü

Ahmet sen sahte kişisin ve onlardansın kimi kandırıyorsun Atlas yatırım hiçbir zaman sorun çözmez sana inanmıyorum çok ayıp ediyorsun

Gülten

Parasını alan var mı

Sende onlardan birisin yalancı hesapsın hele bir kendini anlat bizde senden hikmet alalım nasıl 65 yaşındasın nasıl çooooooook memnun oldun filozof bey sen 65 yanındakilere yemmi atıyorsun buradaki ima nedir gozunuzmu onları kesiyor tam dişinize göre mi onlar utanın utanın

Engellediler hiç kimse matkap olmuyor aklı varsa hiç açmadım o telefonu aslan çınarım diyen kisi

Çiğdem

Benim paramı ödemediler

Ben
Benzer Şikayeti Var

Sizde onlardan birisi misiniz ben size bana yaptığı sonucu atayım engellediler. Bu mudur sonuç

Atlas Yatırım Şikayetleriniz Samimi Değil!

Uzunca bir zamandır yatırım yapıyorum. Açıkçası buradaki yorumların sebebini anlamış değilim. Bir reklam sonrası karşıla...

2 Destek3 Yorum

Atlas Yatırım Danışmanlığı Hakkında Şikayetler

Atlas Yatırım denilen Borsa Aracı kurumuyuz diye sizi defalarca arayan ve ikna etmeye çalışan hiçbir çalışanına asla güv...

Atlas Yatırım Danışmanlığı Hakkında Şikayetler
3 Yorum

Atlas Yatırım'da Yaşadığım Maddi Kayıp Ve Güven Sorunu

Atlas Yatırım'dan şikayetçiyim. 237.000 TL kaybettim ve iki kez mağdur edildim. Yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle b...

3 Yorum