Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kantin Deki Ürünlerin Yüksek Fiyatla Çok Yüksek Fiyatta Satılması

23 Mart 2024 15:13

Kantin hizmetleriyle ilgili bir şikayetim var. Bir şişe su, yani pet şişe gece k marka su, marketlerde 12 adeti 20 lira 50 kuruşa satılırken, başhekimliğimizin içinde bulunan kantinde bir tanesi 8 liraya satılıyor. Üç tane maden suyu ise 50 liraya satılıyor. Bu satış fiyatları sizin denetiminize dahil değil mi? Değilse, orası Patagonya mı? Oraya gelen vatandaş, fakir, yaşlı, emekli bir maden suyuna 18 lira verecekse, buna da siz vesile oluyorsanız, çok üzülürüm. Birine niçin bu fiyatta sattığınızı sorduğumda, bana kaba davranıldı ve tabii ki karşılık verdim. Laf ve sözle, hakaret derecesine varacak şekilde konuşmalar yapıyorlar. Eğer müdahale edebilecekseniz, bilin ki bu durumun ortağısınız ve milletin cebinden alınan para da yapılan yanlış işle sizin de bir sorumluluğunuz var demektir. İsmim Oruç Şahinci, telefon numaram 555 *******34. İlginizi ve alakanızı bekliyorum.

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir Hastane Kantini Fahiş Fiyatlar

03 Mart 2024 02:50

Hastane Kantininde Serin İçecek Ve Uygun Fiyat Krizi

01 Ağustos 2025 18:06
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 22:01
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Otopark Ve Kantin Fiyatlarının Hasta Yakınlarını Zorlayan Yüksekliği

12 Ağustos 2025 15:22