Atasun Optik - Rayban Kemik Gözlüğün Çerçevesinde Renk Atması!

07 Şubat 2024 21:32

04.02.2023 tarihinde Bursa Korupark AVM Atasun Optik şubesinden Rayban markalı bir kemik gözlük satın aldım. Aldığım gözlüğün sol üst köşesinde matlaşma meydana geldi. 23.01.2024 tarihinde adı geçen şube aracılığı ile inceleme talep ettim ancak inceleme olumsuz olarak sonuçlandı. Ben Rayban markasının kemik çerçevesi için para ödedim ve ürünün kemiğinde bir renk atması mevcut. Bu kusurlu alan, tüketici olarak benim dokunabileceğim bir yer dahi değil. Üstelik bu ürünün kemik çerçevesi 2 yıl garantili. Ve çerçevesinde matlaşma oluştu. Yetkili servisin gerekçe bile göstermeden talebimi reddetmesini kabul etmiyorum ve yeniden inceleme talep ediyorum. İnceleme yapılırken; günlük kullanımda dokunmadığım bir alanda meydana gelen bir hata olmasının göz önüne alınmasını ve garanti kapsamında ürünün değişimini ya da bedelini talep ediyorum.

08 Şubat 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

09 Şubat 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 12:33
Atasun Garanti Kapsamında Yedek Parça Temin Etmiyor
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 22:43
Rayban Gözlükte Üretim Hatası Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresindeki Rayban Gözlüğümdeki Arıza İçin Çözüm Sunulmadı

23 Ekim 23:22
garanti-suresindeki-rayban-gozlugumdeki-ariza-icin-cozum-sunulmadi-3.jpg
garanti-suresindeki-rayban-gozlugumdeki-ariza-icin-cozum-sunulmadi-2.jpg
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 11:13