Murat sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Mi? Maalesef Numaralı Gözlüğü 5-6 Gün Sonra Alırsınız.

Atasun Optik Mi? Maalesef Numaralı Gözlüğü 5-6 Gün Sonra Alırsınız.
13 Aralık 2023 01:47

Atasun Optik Beşiktaş Şubesine 08. Aralık 2023 günü numaralı gözlük için gözlük cam reçetem ile gittim. Çerçevemi de seçtim. Personel bilgilerimi girdikten sonra 11. Aralık Pazartesi günü mesaj gelir, teslim alırsınız diyerek kredi kartı satış fişimi verdi. Herhangi bir sipariş numarası da verilmedi. Parayı bünyesine aldı ya gerisi önemli değil.
Herhangi bir reçete alınması demek, bir rahatsızlığın giderilmesi demek değil midir? Göz bozukluğum nedeni ile doktor teşhisini koymuş ve yakın gözlüğü vermiş. Kendi firmanızın kurumsal olduğunu iddaa edebilirsiniz. Ancak maalesef değilsiniz. Firma olarak sipariş sayınız çok olabilir. Satış ekibinizin ilgili müşteriye teslim için minimum 5-6 gün sonrası olabilir diyerek, doğruyu söylemesi gerekir. Bu kadar gecikme olacağını bilsem, bu duruma düşmezdim. Kesin olarak siparişimi vermezdim.
Kısıtlı sayıda personel mi çalıştırıyorsunuz? Bugün itibarı ile 5 takvim günü geçmiş durumda. Nedir bu duyarsızlığınız?
Kabul edilebilir hiçbir tarafı yok.
!2. Aralık tarihinde SMS atarak yoğunluğunuzdan dolayı özür diliyorsunuz. Yakışmıyor.
Beşiktaş'ta aynı hizada beş adet optikçi olduğu halde, sizi seçmemin cezasını çekiyorum.
Sizin dışınızdaki diğer optik mağazalarından birisini tercih etseydim, gözlüğü almış, işimi yapıyor olacaktım.
Maalesef bundan sonrası için çevremdeki dost ve arkadaşlarım arasında olumsuz konulardan biri firmanız olacak.

13 Aralık 2023 09:20 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Aralık 2023 13:04

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

06 Kasım 2023 15:50
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 11:21
Gokhan sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 00:09
"Nazik tavırları ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle h. Hanim a teşekkür ederim. Yaşadığım sorun hakkında geri bildirim almak ve siparişim hakkında bilgi vermek için bugün bana ulaştılar. Yine yaşadığım olumsuz durum için de üzüntülerini belirttiler. Gözlükte bulunan hatalı parçanın değişeceğini söylediler. Umarım siparişimi bu süreçte sorunsuz şekilde alırım ve kullanmaya başlayabilirim. Tekrar teşekkürler"
Ercan sonuçtan memnun

15 Şubat 2025 23:37
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21