Atasun Optik Göz Mercek Odağı Hatası

21 Şubat 2024 11:20

Merhaba, Atasun Optik'ten reçeteli gözlük aldım. Derecelerim biraz fazla artmış gibi geldi. İlgili personel, gözlük derecelerinin yanlış yazılmış olabileceğini düşünerek beni tekrar farklı bir doktora yönlendirdi. Bu sırada, yanlış olduğunu düşündüğümüz dereceler için ödeme yapmıştım ve mercekler sisteme girilmişti. Bir hafta sonra mercekler ve çerçeve geldiğinde, gözlüğü takınca aşırı ağır olduğunu fark ettim ve durumu optikçime bildirdim. O esnada mağaza müdürü, gözlüğün bir hafta kullanılması gerektiğini belirtti. Gözlüğü en fazla 20 dakika kullandıktan sonra personelin yönlendirdiği doktora randevu aldım. Randevuda, derecelerde bir hata olabileceğini belirttim ve doktor, evet, derecelerde bir hata olduğunu söyleyerek eski derecelerime uygun yeni bir reçete yazdı. Ben de tekrar optiğe gittim ve değişim hakkım olduğunu öğrendim. Yeni mercekler için sisteme giriş yapıldı ancak göz mercek odağıma bakılmadı. Yine bir hafta sonra yeni dereceler geldi ancak bu sefer özellikle sağ göz camımda bir hata olduğunu düşünüyorum. Gözlükleri bir haftadır kullanmama rağmen alışamadım. Mercek merkezinden bakınca net görüyorum ama obje merkezden sağ tarafa kaydığında bulanık görüyorum. Bu durum baş ağrısına da neden oluyor. Optiğe durumu belirttim ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Tekrar doktora gittiğimde, derecelerde ve aks değerlerinde bir sorun olmadığını, ancak merceklerde bir hata olduğunu söyledi. Bu duruma katılıyorum çünkü eski gözlüklerimle ve şimdiki gözlüklerimin dereceleri aynı olmasına rağmen eski gözlüklerde hiçbir sorun yaşamıyorum. Yeni gözlüklerde ise sorun yaşıyorum. Sözde en iyi mercek paketlerinden birini aldım ancak herhangi bir farkını göremiyorum, tam tersine zararını görüyorum. İnsan sağlığı bu kadar basit mi? Eğer sisteminiz bu şekilde işlemeye devam ederse, sizin tüccardan bir farkınız kalmayacağını düşünüyorum. Durumla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

21 Şubat 2024 12:11 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

22 Şubat 2024 15:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Mayıs 23:36
Aldığım Gözlükte Sürekli Sorun Ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı Yaşadım
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Reçete Nedeniyle Gözlük Camı Değişiminde Mağduriyet

29 Mayıs 11:58

22 Mayıs 2024 11:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun OPTİK'TEN! Odak Hatalı Uzak Gözlük Vermek Var, Para İadesi Yok.

09 Temmuz 2024 17:45

26 Mayıs 2024 11:39