Serpil sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 11:14

İzmir Forum Atasay mağazasından 18/10/2024 tarihinde 1 karat pırlanta yüzük aldık. Yüzük büyük geldiği için daraltmaya bıraktık. Bırakırken yüzüğün iç kısmının fotoğraflarını çekmiştim. Seri numarası 230000143301 yazıyordu. Sertifikada da bu numara yazılı idi. Ayrıca karat bilgileri de vardı yüzüğün iç kısmında. Bir hafta sonra almaya gittiğimde Forum mağazada bana verilen yüzüğün iç kısmında farklı bir seri numara 240000143301 yazıyordu. Karat bilgileri silinmişti. Bu yüzük aynı değil bunu kabul etmiyorum dediğimde daraltırken yanlış yazılmış bilgiler denildi. Yüzükle ilgili güvenim sarsıldı, iade etmek istedim, kabul etmediler. Aynı yüzük değildi. Sertifikada yazan numara dışındaki bir başka yüzüğü bana vermek istediler. İstanbul merkeze göndereceklerini söyleyip göndermediler. Sorduğumuzda mağaza çalışanları kaba davranmaya başladı. Yüzük hala mağazada ve sorunumuzda çözülmüyor. Daha bir hafta bile geçmediği ve seri numarası tutmadığı halde yüzüğün iadesini kabul etmiyorlar. Ben fark etmeyip yüzüğü alsaydım sertifikasıyla aynı olmayan bir yüzük olacaktı elimdeki. Mağdur edildik.

01 Kasım 2024 11:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48
Atasay'dan Aldığım Yüzükte Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 22:10
Atasay Yüzük Şikayeti Ve İlgisiz Personel
Gökçe sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 12:03
"Marka tüm sorunları çözdü ilgilenen herkese çok teşekkür ederim"
Kağan sonuçtan memnun değil

12 Temmuz 2024 11:01
Atasay Agora AVM Tamire Giden Yüzük Gelmiyor
Melih sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 02:36