Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 13:56

07.05.2023 tarihinde Asus ürünümü garantiye göndermek için müşteri hizmetleri üzerinden başvurdum. Gerekli bilgileri doldurmam için mail üzerinden yönlendirdiler. Formu doldurdum, bir gün sonra mail geldi. UPS kargonun ürünü gelip evden alacağı yazıyordu. Kargo firması gelmedi. UPS kargoyu aradığımda bu şekilde gelmeyeceklerini söylediler. Rezervasyon oluşturmam gerekiyormuş. Ben de tekrar Asus'u aradım. Asus'ta benimle konuşan müşteri temsilcisi böyle bir durumun olmadığını, benim bir şey yapmamam gerektiğini söyledi. Hatta UPS müşteri temsilcinin işe yeni başlamış ve tam olarak her şeyi bilmiyor olabileceğini belirtti. Üzerinden bir hafta geçti, hala UPS Türkiye gelmedi. Tekrar Asus'la görüştüm. Kargo firmasının yoğunluğundan dolayı alınmamış olabileceğini söylediler ve konuştuğum müşteri temsilcisi ürünü benim kargoya veremeyeceğimi, kargo firmasının verdiğim adresten alacağını söyledi. UPS'i tekrar aradım. Müşteri temsilcisi tekrar rezervasyon yapmazsam alınmayacağını söyledi. Bu sefer rezervasyon yaptım. Burada işin saçma tarafı, Asus benim herhangi bir işlem yapmam gerekmediğini, kargonun geleceğini söylüyor ama UPS rezervasyon yapmadan alamayacağını belirtiyor. Bir süre sonra Asus müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer bana dilersem kendim kargoya bırakabileceğimi söylediler. Resmen insanla dalga geçiyorlar. Bugün Asus'a başvuru yapalı tam 20 gün oldu. UPS kargodan rezervasyon alalı da 5 gün geçti, ürünüm hala elimde ve garantiye gitmedi.

20 Nisan 2025 14:55
Mete sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 15:37
Asus Bilgisayar Asus Sorumluluk Kabul Etmiyor
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 22:32

10 Temmuz 2024 10:19
Asus Bilgisayar Asus Ve UPS Çaresizliği
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Asus Yetkili Servisinde Sürekli Fan Arızası Ve Yetersiz Hizmet

18 Nisan 2025 05:21