Veli sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 16:56

Asus Prime H410M-R-SI model bir ana kart satın aldım. Kurulumdan yaklaşık birkaç ay sonra PC çalışırken kapandı ve bir daha görüntü alamadım. Cihazımın üzerindeki donanımların hepsi garantili ürünlerdi. Ger ne olduysa işlemci, ana kart ve SSD bir şekilde bozuldu. SSD ve ana kart firmaları Asus dan farklı firmalar. Arızalı ürünlerini hemen yenisi ile değiştirdiler. Hala Asus marka anakartın değişimini sağlayamadılar. Kartı Asus yetkili servise anlaşmalı olduğu UPS Türkiye ile gönderdim. Kartımın sorunun işlemci pin soketi olduğunu söylediler. İsçilik ve malzeme tutarı olarak 700 kusur lira ücret talep ettiler. Ama sorun su ki kartın sorunu işlemci pin soketi değil. Kart gelince de kontrol ettim pin soketinde fiziksel bir hasar görünmüyor. Pin soketi arızları garanti kapsamı dişi gibi bir politikaları olduğu için sorunun orada olduğunu söylediler. Sorun donanımsal ve hasar fiziksel değil. Kartın değişimini yapmadıkları gibi UPS Türkiye ile bana geri gönderip, üstüne bir de 125 lira kargo ücreti talep aldılar. Kurumsal anlayışınız ve müşteri memnuniyet politikanızdan dolayı gözlerim doldu. Yeni bir ana kart aldık ve Asus tercihimiz değildir artık.

Feyzullah sonuçtan memnun değil

06 Aralık 2023 15:25
Asus Bilgisayar Bozuk Gelen Ana Kart Alakasız Sebeplerle Garanti Dışına Bırakıldı
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 23:28
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 19:01
Asus Müşteri Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyet
Asus Müşteri Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyet

16 Ocak 2024 12:11
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Asus Ana Kart Sorunu

16 Kasım 2024 13:38