13 Aralık 2024 19:00

2023 Aralık ayında Aslı Bisiklet'in bayisi Zirve Bisiklet'ten 14 bin TL'ye aldığım DT Swiss PR1600 Spline23 QR V-Fren jant seti, daha ilk sürüşte düz yolda ilerlerken jant sekiz oldu ve kadroya kadar sürtmeye başladı. Bir şekilde 30 km kadar eve zar zor dönebildim ve aldığım yere akort yaptırdım fakat diğer antrenmanda tekrar bozdu, bu şekilde 1 ay boyunca 6 kere akort edildi. Sonra jant setini tubeless olarak kullanmaya karar verdim ve lastik seti ile tubeless sıvısı aldım fakat yaparken arka jant kaçırıyordu. Çözüm yolunu tubeless bant çekerek bulduk ve sıvı tuttu fakat bunun için ekstra para ve zaman harcadım, bu dönemde jantları kullanamadım. Her gün arka lastik kendi kendine iniyor, hava kaçırıyordu ve bunun için eski bir mekanik arkadaşıma jantı göstermeye götürdüm ve anlaşıldı ki çemberde kılcal çatlaklar mevcut. Bunun üzerine 2024 Ocak ayında jant setini Zirve Bisiklet'te onarımı için bıraktım, problemin garantilik olduğu için Aslı Bisiklet'e jantlar gönderildi. Üzerinden 7-8 ay geçti ve jantların kullanıcı hatası olduğu söylenmiş. Ben bu jantları antrenman jantı olarak almıştım ve hiç kullanmadım. Bu süreçte defalarca Aslı Bisiklet'le iletişime geçmeye çalıştım. Mail attım ama tarafıma dönüş olmamıştır.

13 Aralık 2024 19:00
Zirve Bisiklet Kalitesiz Jant Seti Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Emin Bisiklet Hatasını İnkar Ediyor!

18 Eylül 2024 21:56
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Accell Bisikletle Yaşadığım Talihsizlik

02 Ekim 2023 10:27