Arus Otel Jovi Turizm Fazla Hizmet Bedeli Alıyor Eksik Hizmet Veriyor

12 Şubat 2024 09:41

02.02.2024 tarihinde Eskişehir'deki Arus Otel'de konaklamak için rezervasyon yapmak amacıyla internet üzerinden aramalar gerçekleştirdim. İki kişi için iki gece konaklama ücreti yaklaşık 3400 lira civarında çıkıyordu. Rezervasyonu sistem üzerinden gerçekleştiremedim çünkü sistem arızalıydı. Bu sebeple otelin telefon numarasını aradım ve Jovi Turizm'in müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Kendilerine 9 ve 10'unda konaklayacağımı belirttim ve buna karşılık benden 2300 lira ödeme alındı. İki gece için bu ücreti ödedim. 9'unda otelde konakladım ancak ertesi gün otel görevlisi beni arayarak çıkış yapmam gerektiğini, tek gece konaklamak için rezervasyon yapıldığını söylediler. İki kişi iki gece için 3400 lira öderken, şirket benden tek kişi ve tek gece için 2300 lira ödeme aldı. Şikayette bulunduğumda müşteri temsilcileri ses kayıtlarını dinlediklerini ve iki gün için rezervasyon yapmak istediğimi duydukları halde problemi çözmeden ve ücret iadesi yapmadan konuyu kapatmaya çalıştılar. Açıkça haksız bir ücret alındı. Ben eksik ödeme yapmadım ancak eksik hizmet aldım ve geri kalan ücretin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Bu olumsuz durumu Arus Otel görevlileriyle değil, Jovi Turizm'den kaynaklanan bir mağduriyet olarak yaşıyorum. Arus Otel'in de birlikte çalıştığı firmalara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığım bu olayı her platformda dile getirerek insanları bilgilendireceğim.

18 Nisan 2024 15:07

20 Ocak 2025 20:24