Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 23:54

29.04.2024 tarihinde Koçtaş' tan, Artema batarya da içeren Ora Banyo seti satın aldım. Ürününün kurulumunun yapılmasından birkaç gün sonra üzerinde kalıntılar birikmeye başladı. Önce aldırmamaya çalıştım ancak problem giderek daha rahatsız edici bir hal alınca 28.08.2024 tarihinde Koçtaş' a başvurdum. Koçtaş ürünün set halinde satıldığı ve bataryanın ellerinde ayrı olarak bulunmadığını söyleyerek beni Artema servisine yönlendirdi. Servis ürünü incelemeye alıp ürününün kireç tutmasını suyun kireçli olmasına bağladı. Aşağıda servis tarafından verilen cevabı paylaşıyorum.

5 aylık bataryanın üzerinde temizlendikten sonra 2 günde kireç lekesi birikiyor ve sorun üretim kaynaklı değilmiş. Artema' nın ürünü 10 yıl garanti ile sattığı ülkemde, biriken kireç kalıntıları üründen değil de sudanmış. O zaman su sızdırırsa yüksek basınçtan, rengi atarsa yüksek sıcaklıktan vs gibi bahaneler mi olacak? Üretim yapılırken satılacağı ülkedeki her tür şartı göz önünde bulundurmuyor mu üretim mühendisleri? Su ile sürekli temas halinde olan bir ürün kireç tutmayacak biçimde üretilmediyse bu üretim kaynaklı bir hata değil de nedir?

31 Ekim 2024 23:04

Herhangi bir sonuç alamadım. İletişime dahi geçmediler. E-devlet üzerinden Hakem Heyeti başvurusunda bulunacağım.

Alican sonuçtan hiç memnun değil

Alican
16 Mayıs 2024 16:55
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Artema Free S Banyo Bataryası

Osman
03 Nisan 2024 19:02
Vitra Artema Free S Banyo Bataryası
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Asuman
27 Kasım 2023 02:08

Ahmet
24 Temmuz 2023 10:18
Ozcan sonuçtan hiç memnun değil

Artema 10 Yıl Garanti Süresi Aldatmacası!

Ozcan
24 Eylül 2024 20:44