Arora Motor Sıfır Motora Ruhsat Çıkaramıyorum

16 Mayıs 2024 13:33

01.03.2024 tarihinde sıfır Arora Motor aldım sigorta yaptım geçici tescil belgemi alıp notere gittim ruhsatı almak için fakat noterdeki görevli ruhsatı kağıda dökemediklerini söylediler. Görevli arkadaşa sorunun neyden kaynaklı olduğunu söylediğim zaman bana kendisinin de bilmediğini belirtti. Aldığınız firmayla görüşmem gerektiğini belirtti. Ben de motoru aldım firmayı aradım böyle bir durum olduğunu belirttim. Fakat kendileri araç tescil belgesini verdikten sonra kendilerinden işin çıktığını belirttiler. Tekrar tekrardan başka bir notere gittim ruhsatını çıkarmak istiyorum diye belirttim. Aynı aynı hatayla tekrar karşılaştım. Sorunun tam olarak ne olduğunu kendileri de bilmediklerini belirttiler. Şu an sıfır motorun otoparkta olduğu gibi duruyor noterden ruhsatımı alamadığım için kullanamıyorum. Noter aldığım yeri işaret ediyor aldığım yer Noteri tekrar notere gittiğimde trafiğe gitmem gerektiğini söylüyor trafiğe gittiğim zaman ise hiçbir çok mağdur bir durumdayım işimi kimin çözeceğini bilmiyorum bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar Haziran 1'de üç ayım doluyor üç ayım dolduktan sonra tescil etme sürem doluyor cezayı ödemeye de razıyım cezayı ödedikten sonra ruhsatını alabilir miyim

Arora Motor K**** Motor Şikayet

09 Temmuz 2024 23:37

05 Eylül 2023 16:14
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01