Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

2023 yılında Arora Max-T model 150cc'lik bir motor satın aldım. 06.06.2024 tarihinde kilometre saati ile ilgili bir problem yaşadığımı yetkili servise bildirdim ve yetkili servis ilgili parçanın sökülerek fabrikaya gönderilmesi gerektiğini bana bildirdi. Ben parçanın sökümünü yaptırdım ancak arızalı parça fabrikaya 26.06.2024 tarihinde ulaştı. Bundan sonraki süreçte ise hiçbir bilgi alamadım. Sonrasında 10.07.2024 tarihinde tekrar Balıkesir'deki yetkili servisten arandım ve göndermiş olduğum kilometre saatinde sıvı temas olduğunu ve garanti dışı kaldığını söyleyerek benden 14.000₺ parça değişim ücreti talep edildi. Sonrasında fabrikaya ulaşmaya çalışsam da hiçbir şekilde ulaşamadım. Hem yeni parçanın parasını ödedim hem de arızalı olan parçanın tarafıma iade edilmesini istedim. Bugün arızalı olan parça geldi ve yetkili servisten teslim aldım. Ancak bu benim gönderdiğim parça bence değil. Çünkü benim motorum 2023 model. Bana gönderilen parçanın üzerinde 2022.12.29F ibaresi mevcut. Bunun dışında ben parçayı fabrikaya gönderirken üzerinde çizik dahi yoktu ancak gelen parçanın her yeri kırılmış. Fabrikaya ulaşamadığım için durumu buraya taşıdım. Konu ile ilgili geri dönüş beklemekteyim.

18 Temmuz 2024 03:14

Firmadan hiçbir şekilde bildirim almadım. Göndermiş olduğum kilometre saatinin bu durumda geri göndermelerine mi yoksa garanti kapsamında olması gereken bir parçanın “sıvı teması var” gibi basit bir geçiştirme ile benden para alınmasına mı yanayım anlamadım. Satış sonrası destek konusunda “0” alan bir firma bence.

18 Temmuz 2024 12:55

Fabrikaya ulaşmak neredeyse imkansız. Müşteri hizmetleri numarası sürekli meşgul. Ezkaza bağlandığınızda da telefon çalıyor çalıyor ve arama düşüyor. Nasıl bir firma ki ulaşması bu kadar imkansız olsun ben anlamıyorum.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

Arora Motor Max T 150 CC'da Sorunlar

Süreyya