Arora Motor Arora S1 Elektrikli Araç

Arora Motor Arora S1 Elektrikli Araç
19 Mart 2024 12:44

Arora S1 model elektrikli aracı ekim 2023 ayında Ankara Aydınlıkevler'de bulunan mağazasından sıfır olarak satın aldım. Daha aldığımın tarihten itibaren bir ay geçmeden ve araçla doğru düzgün km. Bile yapmadan araç arıza verdi. Herhangi bir şekilde hareket etmiyordu. Yetkili servisi aradığımda Çankaya Kolej mevkisinde bulunan yetkili servise yönlendirdi. 4 aydır yetkili serviste dışarıda tozun yağmurun altında aracım bekletiliyor. Yetkili servise aracın durumunu öğrenmeye gittiğimde bugün yarın diye oyalanıyorum. Merkeze, şirkete suç buluyor. Şirketin merkezini defalarca aradım dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen kesinlikle dönüş yapmayıp yetkili servisin hatalı olduğunu söylediler. Şirketin merkezini son aradığımda yine özür dileyip konuyla ilgili dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak hiçbir şekilde dönüş yapılmadığı gibi iki haftadır aramalarıma çıkmıyorlar.
Yetkili servise her gittiğimde hata/kusur tespit tutanağı ve aracı yetkili servise teslim ettiğime dair tutanak istediğimde çeşitli bahanelerle böyle bir tutanak veremeyeceğini söyledi. Konuyla ilgili yasal haklarımı kullanma yoluna gideceğim. İnsanları bir daha bu şekilde mağdur etmemenizi umuyorum. Ben bu mağduriyeti yaşadım. Mağduriyetimin giderilmesi ve başka insanların bu mağduriyeti yaşamaması için yazıyorum.

profile profile profile

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora S1 Almak Büyük Pişmanlık Yaşamaktır

04 Nisan 2024 12:42
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Max T Motosiklet Garanti Sorunu

03 Ağustos 2024 23:39
arora-motor-arora-max-t-motosiklet-garanti-sorunu-1.pdf

Arora Motor Arora S1 Akü Adana Fabrika

21 Mart 2024 18:05
Arora Motor Arora S1 Akü Adana Fabrika
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01