Ali sonuçtan hiç memnun değil

Arora Max T 150: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

25 Kasım 2024 16:39

Arora max t 150 lik aldım geçen sene ağustos ayında ve aldığım tarihten 1 ay sonra sorunları başladı. Önce sele kilidi bozuldu sonra hararet yapmaya başladı ve düzelmiyordu. Çünkü radyatör tıkalıymış. Yetkili servise her gittiğimde motorla hiç ilgilenilmedi. Önce yapmaya çalıştılar. Sonra tıkalı olduğunu ve parça istemeleri gerektiğini söylediler. Yetkili servis bana fabrikanın ellerinde sele kilidinin olmadığını radyatörün ise garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler 1 yıllık motor olduğu için. Ve bu motor 24 ay garantili. Fabrikayı arıyorum sele kilidini gönderdiklerini söylüyorlar ve büyük ihtimalle servis başkasına sattı ya da taktı orasını bilemiyorum. Geçtiğimiz kış aylarında yine parça siparişi vermek için yetkili servise gittiğimde fabrikada yangın çıktığı için parça göndermediklerini söylediler. Ben artık bıktım aldığım günden beri sorunlarım çözülmedi. Arora pişmanlıktır. Alacak kişilere şimdiden söylüyorum uzak durmanız gereken bir marka ve gerçekten müşterilerin yanında olmuyorlar. 110 bin tl boşuna vermişim resmen bir Honda ve Yamaha olamazlar asla

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Golf 01 Aracı Şikayeti

30 Ağustos 2024 12:29
Arora Motor Arora Golf 01 Aracı Şikayeti
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Arora ZR5 Elektrikli Motosiklette Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Satıcı Desteği

06 Ağustos 2025 12:18
arora-zr5-elektrikli-motosiklette-kronik-sorunlar-ve-yetersiz-satici-destegi-2.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 19:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arora Zr5 Kontak Arızası

23 Kasım 2023 00:46
Davut sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 12:20