Armutta Verilen Yalan İlanlar

21 Mart 2024 16:13

Armut uygulaması üzerinden iki teklif verdim. Her ikisi de gerçeği yansıtmıyordu. Bu sırada teklif için ödeme yapmış olmama rağmen, kazanamadığım halde cebimdeki paradan da oldum. Tamamen çıkar odaklı, kendi etrafında dönen bir uygulama gibi görünüyor. Oturdukları yerden keyfi yapılan bir iş teklifi ve rastgele verilen bir iletişim numarası güven vermiyor. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum ve bu durumu üst mercilere de taşıyacağımı bildirmek istiyorum. İnsanların para kazanma umutlarından yararlanan bir platformun bu şekilde hareket etmesi kabul edilemez.

21 Mart 2024 16:19 (Şikayetten 6 dakika sonra)
21 Mart 2024 16:26

Teklif verdiğim kişi verilen numarada yok aradığım numara bir şirket öyle biri yok diyorlar Geri dönüp telefon etmesem teklifim pahalı geldi diye düşünürdüm Diğer teklifiminden de aynı şekilde telefona cevap vermedi Bütün bunlar kafamda danışıklı dövüş oldu diye bir olgu oluşturdu ister istemez İlanı veren kişiyi siz teyit edin o zaman arayın gerçek mi bakalım Bütün böyle başına gelen yüzlerce mağdur vardır Armut adı altında toplanan teklif paraları İkna olmadım verdiğiniz cevaptan

22 Mart 2024 11:14

Merhaba Leyla Hanım, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Armutta Yüksek Teklif Ücretiyle Yanıltıldım Paramı Geri İstiyorum

Yasin
10 Mayıs 17:08
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
25 Ağustos 2023 19:22
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
23 Ocak 2024 17:37