Alp sonuçtan hiç memnun değil

Armut.com Armut Gibi Bir Siteymiş, Çok Kötü, İlgisizler,

24 Mart 2023 20:33

Armut.com' da 24.03.2023 için evden eve nakliyat hizmeti için "Ugur Koyuncu" isimli bir kişiyle anlaştık. Sabah saat 09:00' da gelerek evi taşıyacaklar, karşılığında 3500 lira ödeyecektim. Yarım saat geç geldiler. Gelir gelmez daha önceden hazırladığımız kolileri ve torbaları ağızlarını bantlamadan paldır kuldur taşımaya başladılar. Esya ambalajları daha asansöre gitmeden yırtılmaya başladı. Neden bant kullanmıyorsunuz diye sorduğumuzda biz böyle taşıyoruz, bir şey olmaz gibi laubali cevaplar verdiler. Bir 10 dakika sonra da sizin ev Beylikdüzü' ne taşınacakmış, biz de Selimpaşa' dan Selimpaşa' ya zannettik dediler. O zaman daha dazla para vermeniz lazım dediler. Armut' tan talep oluştururken bütün adres detaylarını yazmıştık dedik. Unutmuşuz falan gibi saçma şeyler söylediler. Biz de bırakın, o zaman taşımayın dedik. Ama bütün günümüz de boşuna gitmiş oldu. Onca yolu boşuna gelmiş olduk, evi taşıyamadan geri donduk, büyük bir mağduriyet. Armut denilen site de ismi gibi Armut gibi bir siteymiş. Şikayet talebi girdik, anlamsız saçma cevaplar yazdılar maille. Zaten telefonla da ulaşabileceğiniz bir iletisim numaraları yok, müşteri hizmetleri kavramı da yok! Allah' ından bela arayan varsa Armut' a iş yaptırmaya çalışsın. Hiçbir hak arama zemini yok, yaptıkları islerin ve beraber çalıştıkları kişilerin kesinlikle arkalarında değiller. Armut' tan uzak, durun, sefalet istemiyorsanız. İşiniz sansa kalmış, dürüst insanlar çıkarsa şanslısınız, çıkmazsa kötü. Öyle Trendyol, Hepsiburada gibi, hizmet iadesi, ayıplı is, hiçbir şey yok, hiç ilgilenmiyorlar.

27 Mart 2023 13:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

30 Mart 2023 14:19

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Armut'ta Sonuçlanmayan İşler İçin Alınan Teklif Ücretlerinin İadesini Talep Ediyorum

Kadir
03 Aralık 20:38
armutta-sonuclanmayan-isler-icin-alinan-teklif-ucretlerinin-iadesini-talep-ediyorum-1.jpg
Yeditepe sonuçtan hiç memnun değil

Armut.com'da Hizmet Veren Firmaların Mağduriyeti Ve Destek Eksikliği

Yeditepe