Armut Hizmet Alamadım Şikayetçiyim

Serdar
11 Temmuz 2024 22:26

11 Temmuz 2024 saat 21 de D**** M**** isimli masöz hanımefendiyle armut.com sitesi aracılığıyla masaj randevum vardı kendisi gelmedi ücretimin iadesini rica ediyorum. Konumuma doğru gelirken yorulduğunu ve gelmek istemediğini beyan etti. Ayrıca üslubu giderek kabalaştı ben ne kadar kibar olsam da neredeyse bana bir bağırmadığı kaldı.

12 Temmuz 2024 11:03

Merhabalar şikayetimi yanlışlıkla sildiğim için tekrar yazıyorum .armut.com dan 11 Temmuz 2024 saat 21.00 da randevum vardı masöz adresime gelmedi. Armut sitesi sabah çok erken beni aradı ama çok erkendi açamadım. Sonra mail atın demişler atıyorum ama geri dönüş yapan yok. Hizmet alamadım bari paramı gönderin lütfen

12 Temmuz 2024 10:58

12 Temmuz 2024 08:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

12 Temmuz 2024 09:47

Merhaba, Sizi 12.07.2024 tarihinde sizi aradık ancak ulaşamadık. Talebinizi bize iletirseniz, hızlıca destek olmak isteriz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Musa sonuçtan çok memnun

Armut Ücret İademi Yapmıyorlar

Musa
11 Şubat 2024 00:13
"Uzun zamandır Armut kullanıyorum ilk defa bu tarz bir durum yaşamış olmak üzmüştü fakat Neyse ki kısa sürede sorun halledildi sorun olması önemli değil önemli olan sonuç ve ben memnun olmaya devam ediyorum Armut sorunumu çözdü. Teşekkürler..."

Randevu Sorunları ve Müşteri Deneyimi

Furkan
18 Ekim 2024 22:40
Randevu Sorunları ve Müşteri Deneyimi

Muhammet
24 Ekim 2024 00:39
Randevuya Gelmeyen Masör Ve İade Sorunu
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Perihan
04 Ağustos 2023 16:04