Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 14:11

—çok pişmanım—

Ben kemer üstü bölge epilasyonu için bu firma ile anlaştım. Keşke anlaşmaz olaydım.

Öncelikle hemen her gittiğim seansta başka bir çalışan olması ve takibin tarihler haricinde yapılmıyor olması hoş karşılanamaz bir durum.

Var olan çalışanların bey/hanım kullanma alışkanlığı yoku geçtim, askerlik arkadaşlarıymış gibi sizin dalga geçer gibi konuşuyor.

Kanıt olsun diye görselleri de ekliyorum. Bitirme garantili dedikleri işi “e biz bitirme garanti dediysek +3 seans anlamında söyledik” diyerek işlem sonunda 1 kişi (ismini bilmiyorum) hariç kimse yüzünüze bakmıyor. Bakmıyor geçtim, bir kovmadıkları kalıyor.

Vücudumdaki KIL/TÜY ne derseniz deyin %30-%40 olduğu gibi duruyor.

Zoraki satmaya çalıştıkları yarı tehdit vari bir ağızla kullanmazsanız ve dökülme olmazsa sorumluluk bize ait değil diyerek size yine pişmanlıklar yaşatan bir iş yeri.

20 günde 1 dedikleri seanslar 1 ayda 1 ancak oluyor.

Kıl kötü analizi dedikleri “AA sizinki siyahmış denemeye gerek yok peşin ve nakit verirseniz bu fiyata ancak” gibi “kartla öderseniz vergi kesmek zorundayım nakit verin lütfen” demelerine kadar her şeyi sineye çekip gitmeme rağmen, en son seansımda önceki müşteriye hakaretler ve arkasından konuşmalara şahit olmam yanında ekstraları. Özel hayatları, “ben evlendim boşandım, kesin sende boşanırsın” gibi söylemleri yanında sosu olsun.

Özellik şu iki hanımlar, Sarışın hanımefendi ve bir onun kadar koyu saçlı hanımefendi. Siz kimsenin ne özel hayatına yorum yapabilirsiniz, ne de kendi yaşadıklarınızı sormadan biriyle dalga geçercesine anlatabilirsiniz.

Özellikle sarışın hanım (B***) kolumu yakması son olsun.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:53

City Clinic Mersin Müşteri Avı

31 Ekim 2023 10:32

05 Aralık 2024 17:05

24 Temmuz 2023 22:01
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Rosso Beauty Ümraniye Şubesinden Şikayetçiyim

Gülbahar