Orhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 21:40

Arayacağım Şişe İlaç Medikal isimli firmadan şişe sipariş etmek için E*** Hanım diye biriyle kurduğum iletişimde en başından zorluklar yaşamaya başladım. Zor bela verdiğim siparişi 25 Kasım Pazartesi günü kargoya verdiklerini söylediler. Ancak gelmeyen kargonun takip numarasını istediğimde Cuma gününe kadar da dönüş alamadım. Yurtiçi Kargo firması ile siparişin verilmesini istediğimi söylediğimde kabul ettiler. Ancak siparişin Sürat Kargo ile verildiğini ve Pazartesi kargoya teslim ettiklerini söyledikleri paketin Perşembe günü kargoya verildiğini görüyorum. Neyse ki tüm konuşmalarımızı WhatsApp üzerinden ilerlettik ki, hepsi kayıt altında. Siparişi vereli bir haftadan fazla olmasına rağmen verdiğim şirket bilgilerime fatura da kesilmedi. Üstelik siparişimin yanlış geldiğini fark ettiğimde, sitelerinde bulunan telefon numarasından aradığımda telefonu açan hanımefendi sesini yükselterek ve tenkit eder gibi "bu saate mi arıyorsunuz, benim bir ailem var, Pazartesi arayamadınız mı? " gibi söylemlerde bulunuyor. Sanki biz müşteri olarak internet sayfasına yazdıkları numaranın şahsi çalışanların telefonları olduğunu bilmek zorundayız ya da firmaların çağrı merkezleri olup olmadığını ezbere bilmek zorundaymışız gibi... Üstelik ailesi olan bir kadını rahatsız etmek için aramışız gibi çirkin bir üslupla müşteriyi karşılayıp sinirlerini bozmak gibi bir alışkanlıkları olduğunu düşünemedik. Yanlış gelen ürünlerimin derhal doğrularının gönderilmesini, görüştüğüm ve hiçbir konuda yardımcı olmayan bu iki hanımefendi dışında düzgün üsluba ve müşteri memnuniyetine önem veren birinin benimle iletişim kurmasını ve ivedi şekilde faturamın tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

30 Kasım 2024 21:51

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bu üslupsuz konuşmanın E*** Hanım ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Gecikmeler, yanlış ürün gönderimi gibi problemlerin Elif Hanımdan kaynaklı olmadığını bilecek kadar uzun zamandır iş hayatındayım. Ancak B*** Hanım'ın telefonda müşteriyi çocuk gibi azarlaması  hiç kimsenin müsamaha göstermemesi gereken bir davranış. Böyle insanlarla firmaların çalışmaması gerek gerçekten. Hem çok üzücü hem içler acısı.

30 Kasım 2024 21:51

E*** Hanım arayarak durumla ilgili özürlerini ileterek durumu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını iletti.

Şişe Pazarlama İle Yaşanan Sipariş Kabusu: Eksik Ve Yanlış Ürünler, İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 16:54

29 Ekim 2023 16:07
Aromel Kimya Aldığım Akülü Tekerlekli Sandalye İle İlgili Şikayetim
Aromel Kimya Aldığım Akülü Tekerlekli Sandalye İle İlgili Şikayetim

26 Mayıs 2025 12:07

18 Nisan 2025 12:08
Siparişlerim Asla Ulaşmıyor Ve Bilgilendirme Yok
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 00:02