Arel Moda'da Yanlış Beden Ve İade Sorunu

27 Aralık 2024 17:40

AREL Moda (https://www.arelmoda.com) internet sitesinden aldığım iki adet pantolon, sitede belirtilen ölçülere uygun beden almama rağmen dar oldu. Ayrıca aynı beden aldığım siyah ve füme iki pantolonun bel ölçüsünde 2,5 cm farklık bulunuyor. Her ikisi de dar olduğu için firmadan iade talebinde bulundum.
Aldığım yanıt "iade yok" kargo ücreti size ait olmak üzere değişim yapabilirsiniz oldu.

Siteyi incelediğimi, değişim yapabileceğim ürün olmadığını belirtmeme ve tkhk kanuna göre iade alınması gerektiğini iletmememe rağmen yine iade yok yanıtını aldım.

Hem iletişim tarzından dolayı şaşkınım hem de yasal olarak hakkım olan bir uygulama yapılmadığı için AREL Moda'dan şikayetçiyim.

30 Aralık 2024 12:46

Merhaba, Şikayetimi ilettikten sonra, Arel Moda'dan 5 yıldızla şikayetimi kapatırsam iadenin yapılacağına dair mesaj altım. Altta ekran fotoğrafını iletiyorum. İade yapıldığında bunu zaten şikayetimde belirtecektim, ancak bu şekilde koşullu iade yaklaşımından şaşkınım.

Birsel
Birsel

İadeniz yapıldı mı, yani sözlerinde durdular mı?

Ayşe

İademi yapmak için telefonla aradılar. Ancak bu şekilde, konuya koşullu yaklaşmaları, daha önce defalarca yazmama, yasal hakkım olduğunu belirtmeme rağmen iademi yapmamaları ve şikayetvar.com'a yazdıktan sonra bu şekilde geri dönmeleri, beni çok rahatsız etti ve yapmadım.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Gönderimi Ve İade Talebinin Reddedilmesi

28 Temmuz 2025 12:13

Arel Moda İade Talebim Reddedildi Yasal Haklarım Engelleniyor

11 Ağustos 2025 00:37
Selin sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 13:06
iade-hakkim-reddedildi-yasal-haklarim-gormezden-gelindi-2.pdf