Busra sonuçtan hiç memnun değil

Aramex Urban Outfitters Siparişler Asla Yola Çıkmıyor!

09 Ağustos 2024 13:35

Keşke sipariş vermeden önce buraya gelip yorumları okusaydım dediğim bir alışveriş deneyimi oldu. Tam olarak bir hayal kırıklığı! Türkiye'ye online olarak açılıyorsun, bari önce kargo sorununu çöz. Bu kadar avamca, bu kadar umarsızca yönetilen bir firma! 25 Temmuz'da verdiğim siparişim önce Asendia adlı bir kargo şirketine verildi. Asendia ürünü Aramex firmasına devretti, işte ondan sonra film kopuyor! Aramex tarafınıza kimlik bilgilerinizi isteyen bir mail gönderiyor, maildeki form asla doldurulmuyor. Arayıp durumu anlatmaya çalışıyorsunuz, kargo bizde değil UPS'ye devredildi diyorlar! UPS'de tek bir kargo hareketi yok! Tekrar Aramex'i arıyorsunuz, bizle alakalı değil Urban Outfitters'la iletişime geçin diyor, onlar biz ürünü kargoya teslim ettik, takip numarası şudur deyip aklınızla dalga geçiyorlar! En son zaten burada yazılan benzer şikayetlerde olduğu gibi kargo 2 haftayı aşkın süre öylece takılı kaldı. Mail yağmurum sonucunda geri iade edildi. Ülkeden çıkışı olmadan. İadeyi takip edeceğim.

16 Ağustos 2024 16:26
aramex-urban-outfitters-siparisler-asla-yola-cikmiyor-1.jpg

Şaka gibi ama gerçek! Kargo satıcı ülkeden bile ayrılmamasına rağmen İade olan ürün hala yolda gözüküyor. Yani aynı ülke içinde bile satıcıya geri iade edilemedi. Adamların hizmet kalitesi işte budur! Aramex mi? Bir daha asla bulaşmam!

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Aramex Kimlik Doğrulama Sorunu Nedeniyle Kargom 15 Gündür Elime Ulaşmadı

Erdem
12 Haziran 2025 11:02
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Aramex Doğrulama Linki Çalışmıyor, Kargom Teslim Edilemiyor

11 Temmuz 2025 15:55
aramex-dogrulama-linki-calismiyor-kargom-teslim-edilemiyor-2.jpg
aramex-dogrulama-linki-calismiyor-kargom-teslim-edilemiyor-1.jpg
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Kargo Ve İletişim Sorunları Yaşadım

Nedim
26 Haziran 2025 16:30

Deniz
19 Eylül 2025 15:00
Aramex Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
05 Şubat 2024 14:42