Rukiye sonuçtan çok memnun

Kızılay Selanik 2 Arabica'da Beklenenin Altında Müşteri Hizmeti

05 Mart 2024 20:24
Rukiye'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Kızılay Selanik 2 Arabica'da çalışan bir personelin ne yazık ki yeterince ilgili ve nazik olmadığını gözlemledik. Sorulan sorulara beklenmedik ve hoş olmayan yanıtlar alıyoruz. Genel olarak bu mekanı tercih ederken, son deneyimlerimiz nedeniyle maalesef artık burayı tercih edemeyeceğiz. Çalışan seçiminde ilgili ve güleryüzlü kişilerin tercih edilmesinin daha uygun olacağını düşünüyoruz.

06 Mart 2024 09:14 (Şikayetten 12 saat sonra)
Rukiye
Rukiye
06 Mart 2024 16:06

İlginiz için teşekkür ederim

06 Eylül 2024 19:54
Seda sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 18:09
"Öncelikle hızlı geri dönüşü ve ilgili, duyarlı yaklaşımı için Hasan Bey'e teşekkür ediyorum. Kendisi yaşadığım sorunla ilgili Arabica c. H. Olarak neler yaptıklarını ve ne türlü tedbirler aldıklarını anlatıp beni Arabica c. H. 'a tekrar davet etti, kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Ayrıca yaşanabilecek olumsuzluklar için kendilerine geri bildirimde bulunmaya devam etmemi istemesi de Arabica c. H. Markasına olan saygımı tazeledi, artık çevreme Arabica yı daha çok tavsiye edeceğim. Tabii, herhangi bir sorun yaşayacak olurlarsa da geri bildirimde bulunmaktan çekinmemelerini de gönül rahatlığıyla söyleyeceğim. Çünkü müşterilerine nasıl değer verdiklerini gördüm. Sevdiğim bir mekan olan Arabica c. H.'un bu yaklaşımı beni hem çok mutlu etti hem de açıkçası gururlandırdı. Teşekkür ederim Arabica Coffee House."
Zinnur sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2023 17:57