Osman sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2024 17:14
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonrası İlker Bey benimle iletişime geçti. Şube de yaşadıklarımla ilgili şube ile de iletişime geçerek detaylı araştırmasını yapıp tarafıma dönüş sağladı. Sonuç olarak şubenin yapmış olduğunun yanlış olduğunun bu durumu telafi etmek için de bir sonraki ekspertiz işlemi için %50 indirim kuponu ve fazladan verdiğim 300 TL nin iade işlemini gerçekleştirdi. İlker Beyin yaklaşımından dolayı tekrardan bu firmadan ekspertiz yaptırmaya devam edeceğim en iyi özellikleri de uygun fiyatlı olmaları ve kurumsal olmaları. Tekrardan verdiğiniz destek ve geri dönüşleriniz için teşekkür ediyorum.”

11 Temmuz sabah saatlerinde anlaşmış olduğum aracı ekspertiz yapmak için internet üzerinden firma araştırması yaptım. Kurumsal ve uygun fiyat olduğu için Avcılar şubesine gitmeye karar verdim. İnternet fiyatı 2200 TL olan paketi bana 2750 TL'ye satmaya çalıştılar, ben kabul etmedim. Bana cevap olarak da internet üzerinden vergi mükellefi esnaflara bu fiyat olduğu söylendi. Bireysele bu fiyattan ben yapmam şeklinde bana cevap verdiler. Daha sonrasında işim acil olduğu için 2500 TL'ye fiyatı düşürdüler, üstüne de nakit veya banka yoluyla EFT talep ettiler. Kredi kartından başka ödeme yapamayacağımı deyince ısrarım üzerine kredi kartından çektiler. Çıkarken de bu işlemi bana yapan kişiye 'Benden fazla para almadınız umarım, dediğiniz doğrudur' şeklinde sordum, bana 'doğru' dedi. Yüzüme baka baka 300 TL fazla aldılar. Hem de arabam.com yaptı bunu. Avcılar şubesi çalışanlarının gerçekten iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Durumu arabam.com müşteri hizmetlerine aktardım, onların da bilgisi olması için. Ama asla bundan sonra tercih etmeyeceğim. İnternetten satın alıp öyle ekspertiz yaptırın. Onu da arabam.com'da mı yaptırırsınız, siz karar verin.

21 Temmuz 2024 17:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

Osman
Osman
25 Temmuz 2024 15:04

Vavacars Verdikleri Teklif İle Söyledikleri Teklif Arasında Çok Fark Var

19 Ağustos 2024 18:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 12:19
arabam.com Verilen Teklifle Ödenmek İstenilen Farklı

24 Ekim 2024 14:14

12 Ağustos 2024 16:24
Bir sonuçtan çok memnun

Vavacars Ekspertiz Randevusunda Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

04 Aralık 2024 11:48
"Vavacars Gen. Müd.'den Ceren Hanım'ın yaşamış olduğum deneyim karşısında tarafıma yapmış olduğu ilk gün ki konuşmamızdan son gün konuşmamıza kadar, elinden geldiğince şeffaf ve detaylı açıklamalar ile tarafıma çözüm sürecinin tüm detayını anbean anlatmış olup, yaşmış olduğum sorun için özür ve bilgilendirmede bulunmuşlardır. Detaylı açıklamalar detaylı bilgilendirmeler yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum."