27 Temmuz 2024 00:29

Boyayı alırken satan nalbura sordum ne kadar ürün gider diye. 1 kutu ile bir yatak odası takımı boyayabileceğimi söylediler. Tam 6 kutu gitti ve sonuç hiç de istediğim gibi değil. Boya en küçük bir şeyde çiziliyor. Kesinlikle kaliteden uzak.

Daha önce farklı bir marka ile salonumu boyadım onda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ürünün en son kutusu daha dün açılmış olmasına rağmen donmuş durumda. Ve de bu boya yüzünden bütün yatak odası mobilyam mahvoldu.

Özlem
Özlem

Çok affedersiniz ama bu boyayla altı kilo kullanmış olmanız mümkün değil komple bir yatak odasını 1-1.5 litre ile boyanır ve sizin görsel lerinizde durum ilk kat görüntüsü üstelik ruloyu doldurmamışsınız ve boş rulo sürerek boyayı tahrip ediyorsunuz dilerseniz bana ulaşabilirsiniz sayfamdan c k n dizayn her boyada olduğu gibi bunda da bekleme süreniz var ve bir günde boya donmaz içine katkı maddesi koymadıysanız lütfen doğru kişilerden danışmanlık alın nalbur cudan değil internette bu boyayla profesyonel çalışan kişiler var onlardan boya alın ve ücretsiz danışmanlık alın. Boyayı tanımadan bilmeden uygulama yapılırsa her boya kötüdür... 4yildir banyo fayans karını zemin duşakabin dahil kullanıyorum bende neden olmadı hiçbir sıkıntı 🙄

21 Temmuz 2023 18:45
Yağmur sonuçtan memnun

Marshall Antibakteriyel İç Cephe Boyası Sorunu!

28 Şubat 2024 16:30
"Şikayet mesajımdan çok kısa bir süre sonra Marshall genel merkezden arandım ve teknik ekibe konuyu ilettiklerini belirttiler. Az önce konunun uzmanı Göksel Bey tarafından arandım. Detaylı bir şekilde şikayetimi dinledi ve çözüm önerileri sunarak yönlendirmede bulundu. Tabi ki mecburen tekrar boya işlem yapacağız ama ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımı için çok teşekkür ederim."