20 Kasım 2023 15:472.484

Firma tamamen orijinal olmayan ürün satmaktadır. Firmayı Apple'a şikayet ettim. 20W Apple hızlı şarj aletini 499 TL'ye satın aldım, ancak cihazı kontrol ettirdiğimde orijinal olmadığını fark ettim. 7-8-9W gibi dalgalı bir akım veriyor ve telefonun bozulma ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtildi. Bu durum üzerine şarj aletini firmaya iade ettim, ancak benden 125 TL kesinti yapıldı. Hem kusurlu ürün satıp hem de özür dilemek yerine kesinti uyguladılar. Bu olayı Ticaret Bakanlığı'na, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na (faturasız ürün satışı sebebiyle) ve CİMER'e şikayet edeceğim. Firma, fatura kesmiyor ve uydurma bir sipariş fişi ile işlem yapıyor. Global Technology Digital p. Adı altında Apple Türkiye store olarak geçiyorlar, ancak Apple ile hiçbir alakaları yok.

Ali
Benzer Şikayeti Var
25 Kasım 2023 00:15

Merhaba ben de sizinle aynı sorunu yaşadım ürünleri iade ettirdim 10 gün beni uğraştırıp durdular paramı zar zor alabildim sizin paketiniz hangi kargo firmasıyla geldi bu çok önemli benim için ona göre bir çıkarımda bulunacağım

Appleturkiye.com İsimli Site Sahte

30 Kasım 2023 16:071.116

Apple Türkiye (www.appleturkiye.com) isimli yerden şarj kablosu ve adaptörü satın aldım. Sonrasında ürünün sahte olduğun...

1 Yorum

Appleturkiye.com (özel) Apple Türkiye'den Sipariş Ettiğim Şarj Adaptörü Ve Kablosu Orijinal Değil Ve Çalışmıyor

1 Ağustos 2023 16:581.043

Apple Türkiye adı altında şarj adaptörü ve kablosu sipariş ettim öğrendiğim kadarıyla resmi Apple ile bir bağlantıları y...

1 Yorum

Appleturkiye.com (özel) Sahte Site Ve Ürün!

Appleturkiye.com(özel) Sahte Site Ve Ürün!

Sezgin
Appleturkiye.com (özel) Şüpheli Apple Ürünü Satıyorlar