Apple.com Bıll Ve Google Ads CC Hesaptan İzinsiz Para Çekme

Betül
06 Eylül 2023 01:30

apple.com/bill apple.com/bil ırl annemin kredi kartından 23.08.2023 tarihinde art arda 5 kere 2.999.999 bin TL para çekmiş. Annemin hiçbir aboneliği yok, fark etmedik ve Akbank bizi uyarmadı. Bunun dışında Google ads CC de toplamda 4 bin TL para çekmiş kredi kartından. Kısaca Google ve apple.com/bill annemin kredi kartında hiçbir üyelik ve aboneliği olmadığı halde toplamda 19 bin TL para çekti. Kendine ait olmayan bir parayı ele geçirdi. Mağduriyetimi derhal giderin. Koskoca şirketler emekli kadının kredi kartını patlattınız. Akbank bizi mağdur etti. Mağduriyetimi giderin. Hangi merciye başvuracağımı bilmiyorum.

Uğur

Apple. Bill adı altında, kayıtlı olan banka kartımdan her ayın 25 inde 79,99₺ kesilmiş. Hiçbir aboneliğim de olmamasına rağmen. Araştırdım ama herhangi bir iptal yöntemi bulamadım. Koskoca Apple böyle bir şey yakışmıyor. Sanırım 3 ay kesilmiş. Paramın tekrar hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Yasal yollara başvuru hakkım saklı kalmak koşulu ile gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Tuba
11 Mayıs 2024 10:15
Apple. COM/BILL Kredi Kartlarımı Patlattı
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
11 Haziran 2023 15:22
Apple Kartan İzinsiz Para Çekilmesi
Andreas sonuçtan hiç memnun değil

Apple.com/Bill İzinsiz Para Çekti Mağdurum

Andreas