Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
01 Eylül 2023 14:49

Apple store mağazasından aldığım W1049579362 Apple watch yaklaşık 1 haftadır kayıp. Bul uygulamasına sürekli bağlı olan saatimin konumunu uygulama yanlış yerde gösterdiği için saati doğru yerde arayamıyor ve herhangi bir iddiada bulunamıyorum. Bul da 17 Ağustos 2023 saat 10:45 iş yerim gösteriyor konumu fakat ben saati 20 ağustosa kadar kullanıyorum. Bunun ispatı da watch uygulamasından kontrol ettiğimde en son 20 Ağustos da kalp atışımı ölçüyor ve yüksek ses uyarısı veriyor saatim ve bunu veri olarak kaydediyor. Apple müşteri hizmetlerini aradığımda sinyalleri bazen anında alamadığını belirttiler. 3 gün tam 3 gün boyunca doğru konumu alamamış Apple. 2023 yılındayız ve ben bir büyükşehirde yaşıyorum. Apple markasını tercih etme sebebim güvenlik ve çalınmaya karşı müşteriye büyük vaatte bulunmaları idi bu sebepten telefonunu ve kulaklığını da kullanıyorum. Çalıştığım şirket de de bilgisayarlarını tercih ediyoruz ama böyle bir markanın böyle bir güvenlik açığının olması ve son sinyalleri doğru şekilde benimle paylaşmamaları ve yardımcı olmaya çalışmamaları büyük bir fiyasko! Ve ben bu sebepten saati doğru yerde arayamıyorum. Türkiye şartlarında hatırı sayılır bir bütçe ayırıp Apple tercih ediyoruz gün geçtikçe zamlanıyor her ürünü ama aldıktan sonraki vaat edildiği gibi kayıp olan hiçbir ürününüzü bulamıyorsunuz. Bu sadece reklamdan ibaret.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
13 Temmuz 2023 19:18
Apple Watch Se 2 Aydır Gelmiyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 21:18
Apple Watch Güvenlik Hayal Kırıklığı
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
21 Mart 2024 12:46
Apple Müşteri Hizmetleri Onarımdaki Ürünü Göndermedi
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Güvenlik Açıkları Ve Destek Eksikliği

Tansu
04 Aralık 2024 00:10
Apple Watch Güvenlik Açıkları Ve Destek Eksikliği
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Faik
20 Eylül 2023 11:13