Apple İCloud Maili Yaratamıyorum.

Apple İCloud Maili Yaratamıyorum.
Begüm
09 Ağustos 2023 14:31

iCloud mail açmak istiyorum ancak dünden beri birçok kez denememe hatta ismi bile değiştirmeme rağmen 'e posta açılırken bir hata oluştu, tekrar deneyin' bilgisini veriyor. Birçok kez denedim ancak nedense olmuyor. iCloud maili yaratmak istiyorum ancak sorun çıkıyor.

Sena

İCloud hesabı satın aldıktan sonra Ayarlar - Aşağıda yer alan Mail - Hesaplar - Hesap Ekle kısmından iCloud seçerseniz ve açılan ekranda aşağıda Yeni bir Apple kimliği yarat a tıkladığınızda sizden Ad soyad ve doğum tarihi bilgisi isteyecektir. Açılan ekranda e posta adresinizi sonu @icloud.com yaparsanız iCloud mail hesabınız oluşacak ve Apple mailiniz ile şifreniz dışında bir iCloud mail hesabınız oluşmuş olacaktır.

Sena

İCloud hesabı satın aldıktan sonra Ayarlar>Aşağıda yer alan Mail>Hesaplar>Hesap Ekle kısmından iCloud seçerseniz ve açılan ekranda aşağıda Yeni bir Apple kimliği yarat a tıkladığınızda sizden Ad soyad ve doğum tarihi bilgisi isteyecektir. Açılan ekranda e posta adresinizi sonu @icloud.com yaparsanız iCloud mail hesabınız oluşacak ve Apple mailiniz ile şifreniz dışında bir iCloud mail hesabınız oluşmuş olacaktır.

Recep
08 Eylül 2023 16:03