Tuğba
20 Mart 2024 19:01

16.03.2024 tarihinde Forum Bornova Media Markt'ten Apple marka Airpods Pro 2. Nesil'i 9250 TL'ye satın aldım. Kulaklığım, 17.03.2024 tarihinde saat 22.37 sularında T***** Caddesi, No:72, Atatürk Mahallesi, İzmir Bornova konumunda çalınmıştır. Telefonumda tanımlı olduğu için kulaklığın konumunu görüntüleyebiliyorum; ancak polis ile birlikte gittiğimizde, kulaklığı kayıp moduna almama rağmen, ne kulaklık ne de bir insan bulunmaktadır. Hala çalan kişi tarafından kullanılabiliyor. Apple, eğer ürünün tam konum bulma özelliği varsa ve ben bu ürüne 10 bin liraya yakın bir para ödemişsem, o zaman bu sinyallerin polis tarafından da alınabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Güvenlik açığınız olduğunu ve üç gündür gittiğim hiçbir konumda ürünün bulunmadığını belirtmek istiyorum. Ayrıca, çalındıktan sonra kulaklığın seri numarasından kullanımının kapatılmaması büyük bir sorun teşkil etmektedir. Çalınan ürünün afiyetle kullanılmasına izin veriyormuşsunuz gibi bir izlenim uyandırıyorsunuz.

20 Mart 2024 18:45

16.03.2024 tarihinde Forum Bornova Media Markt'ten Apple marka Airpods Pro 2. Nesil'i 9250 TL'ye satın aldım. Kulaklığım, 17.03.2024 tarihinde saat 22.37 sularında Türkay Caddesi, No: 72, Atatürk Mahallesi, İzmir Bornova'da çalınmıştır.

Telefonumda tanımlı olduğu için kulaklığın konumunu görüntüleyebiliyorum; ancak polisle birlikte gittiğimizde ne kulaklık ne de bir insan bulabildik. Kulaklığı kayıp moduna almama rağmen hala çalan kişi tarafından kullanılabiliyor. Eğer bir kulaklık 10 bin liraya satılıyorsa ve tam konum bulma özelliği varsa, polisin de bu sinyalleri alabilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Apple'ın bir güvenlik açığı olduğunu ve şikayetçi olduğumu belirtmek isterim. Üç gündür gittiğim hiçbir konumda ürünü bulamıyorum ve kulaklığın seri numarasından kullanımı da kapatılmıyor. Hırsızın ürünü rahatlıkla kullanmasına izin veriliyor gibi görünüyor.

AirPods Pro'da Güvenlik Açığı Ve Takip Sorunu Yaşıyorum

Gaye
30 Temmuz 2025 17:54

Recep
15 Nisan 2024 23:21

Aysenur
16 Şubat 2024 21:15
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods Kulaklığım Çalındı

Bahar
26 Haziran 2024 01:35

Ayşenur
23 Nisan 2025 23:37
Garanti Kapsamında Kulaklık Sorunum Çözülmüyor, Mağdur Ediliyorum!
Garanti Kapsamında Kulaklık Sorunum Çözülmüyor, Mağdur Ediliyorum!
Apple Kategorileri