Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store İPhone 11 Bozuldu!

07 Temmuz 2023 13:51

Büyük hayal kırıklığı yaşadığım için bu şikayeti yazıyorum. Çok severek kullandığım iPhone 11 telefonum son 1 haftadır bazı tuşlara basmama izin vermemeye başladı. Şu an bile o tuşlara basamıyorum, zorlukla yazıyorum. Ekran kitleniyor, donuyor, çok zor durumda kalıyorum. Kendi kendine mesaj atıyor, arama yapıyor, beni çok sıkıntıya sokuyor. Apple Store akasyaya götürdüm, 5 bin TL ekran ücreti istediler. Bazı test sonrası telefonda ciddi sorunlar var ve garantisi bittiği için yardımcı asla olmadılar. Bu telefonların ömrü bu kadar mı? Yazık değil mi? Çok güveniyordum, yanılmışım. Şimdi ne olacak bu telefonun hali? Yeni bir telefon alacak güçte değilim. Bu ekranı yaptıracak güçte değilim. Çok üzgünüm, neden bunu yaşamak zorunda kaldım? Neden bozuldu telefonum? Daha önceki telefonlarımda iPhone'dan çok memnundum. Çok üzgünüm, lütfen yardımcı olun bana.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 06:44

Apple Türkiye'de Pil Değişimindeki Zorluklar

04 Ekim 2024 10:06
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 12:18
Andaç sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store İPhone 11 Model Telefon Garanti Kapsamında Batarya Değişimi Yapılmıyor

31 Mayıs 2023 18:27
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 23:10