Aşkın sonuçtan memnun değil

Aşkın
27 Ocak 2024 20:22

Any Home Kentpark mağazasından satin aldığım 2 adet joseph joseph tuvalet fırçası ürününü 6. Gün sonunda paketinde ve faturası ile iade etmek istedim. Ancak mağazaya götürdüğümde kendileri iadeyi yalnızca aynı gün alabildiklerini söylediler. Satin aldığım esnada kasada veya faturada herhangi bir şekilde bana bu şekilde beyanda bulunmadılar. Bunu söylediğimde ise bana siz her müşterinize bulunuyor musunuz? Denildi. Yani bunu beyan etmediklerini de kabil ettiler. Es zamanlı yaklaşık yarım saat mağaza dışında telefon görüşmesi yapan mağaza çalışanı iade alamayacağını beyan etti. Kendi prosedürlerinde yazan iade gereği 6. Gün mağazaya gitmeme rağmen iptal ve iade koşullarını gerçekleştirmediler. 6502 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği 14 gün içerisinde iade edebileceğimi belirtmeme ve bunun hukuksuzluk olduğunu söylememe rağmen iademi kabul etmediler. Ürün faturalı ve kendilerinin teslim ettiği poşette be kendilerinin sardığı şekilde hiç açılmamış halde götürüldü. Acil bir şekilde bu hukuksuzluğun ve bu tavrın değiştirilmesini talep ediyorum ve iademi bekliyorum.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Teslim Edilmeyen Ürün Ve Sürekli Oyalama

01 Ekim 2025 17:39
Buse sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 11:43

Sinem
03 Mayıs 2024 15:01
Hisar Sofra Sanatı A City Ankara Hisar İade Yapamayacağımı Söylüyor
Hisar Sofra Sanatı A City Ankara Hisar İade Yapamayacağımı Söylüyor

05 Temmuz 2025 11:58
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
02 Temmuz 2024 11:35