Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Yapı İnşaat (antalyayapiinsaat) Mağduriyeti

09 Kasım 2024 17:49

Instagram'da antalyayapiinsaat adlı hesabın sahibi h*** n*** adlı kişiden yaz aylarında mutfağımızı yeniletmek için iletişime geçtik. Evimize mimarla gelip çizimler yaptırdı, bize malzemeleri seçtirdi. Ardından malzemeleri seçtiğimiz için bize malzemenin yapılması için parayı ödememiz gerektiğini söyledi.

Bizden 70.000 lira alan şahıs bizi 2-3 ay boyunca sürekli oyaladı, yok mimar hastalandı yok malzemede bir yanlışlık oldu diyerek. Ardından bizim mobilyacıya gitmemizle aslında bu şahısın mobilyacıya hiçbir para vermediğini öğrendik. Ardından şahısla iletişime geçmeye çalıştık bize mağdur rolü oynadı sürekli paranızı göndereceğim, falan diyerek bizi yaklaşık 6 aydır oyalıyor.

Telefonlarımıza cevap vermiyor, Instagram hesabından bizi engellemiş. Şu an kendisini hakkında şikayette bulunmuş durumdayız ama bize sözde parça parça halde 3-4 bin lira yolladığı için beyefendi bizi dolandırmamış parça parça ödüyormuş.

Ayrıca bir de bizi size hakaretten dava açarım diye tehdit ediyor ki mesajlaşmalarımızda bir hakaret yok sadece şahıstan yapmadığı iş yüzünden ona gönderdiğimiz parayı geri istiyoruz. Yaptığı savunma bu!

08 Şubat 2025 01:12

Daha önce şikayetimi yazmıştım ancak şahıs Instagram hesabını değiştirdiği için tekrar yazıyorum.

Instagram'da @remodel_yapi_insaat_ kullanıcı adlı şahıs ile mutfak yaptırmak için iletişime geçmiştik. Evimize mimarla gelip çizimler yaptırdı, bize malzemeleri seçtirdi. Ardından malzemeleri seçtiğimiz için bize malzemenin yapılması için parayı ödememiz gerektiğini söyledi. Bizden 70.000 lira alan şahıs bizi 2-3 ay boyunca sürekli oyaladı, yok mimar hastalandı yok malzemede bir yanlışlık oldu diyerek. Ardından bizim mobilyacıya gitmemizle aslında bu şahısın mobilyacıya hiçbir para vermediğini öğrendik. Ardından şahısla iletişime geçmeye çalıştık bize mağdur rolü oynadı sürekli paranızı göndereceğim, falan diyerek bizi yaklaşık 7-8 aydır oyalıyordu.  Geçtiğimiz aylarda Instagram adını değiştirdi.

Ezgi
Ezgi
18 Aralık 2024 02:26

Şahıs Instagram'da hesabının adını değiştirmiş sanırım şikayette isim belirttiğim için böyle bir çözüm bulmaya çalıştı ama sorunumuzu çözene kadar bu işin arkasındayım! Sözde yeni hesabı Remodel Yapi İnşaat @remodel_yapi_insaat_

Ümmühan
Ümmühan

Bizde aynı şekilde mağdur edildik, sürekli Instagram'da firmasının ismini değiştirip duruyor, bizi de engelledi, parasını peşinen ödedik, çalışanlarına para ödemeyip onlarda işlerini düzgün yapmadılar, ne paramızı ödedi, ne de eksikleri tamamladı, bir sürü para verip ürünleri tekrar satın alıp usta tutup bir daha masraf ettik,

Sevil
Sevil

Bizde aynî durumdaydız bana ulasırmısnız

Icon Mimarlık İnşaat Süreci!

03 Ağustos 2025 22:25

03 Ağustos 2023 14:51
atolye.dekor.imalat (Instagram) Atölye. Dekor. İmalat Yanıltıcıdır
Sündüs sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 09:07