Kevser sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 13:50

08.11.2024 tarihinde Güney Akdeniz firmasından saat 11.00 tarihine 389 TL vererek bir bilet satın aldım. Ancak otogara erken vardım ve Güney Akdeniz firmasının otobüs saati benim için geç ve daha uzun (4,5-5 saat) olduğu için, Antalya Net firmasıyla hem 10.30'da hem de 3 saat olduğunu gördüm. Otogardaki yerinize gittim, orada oturan bir beyefendiye saatlerin doğru olup olmadığını, Ortaca'da bir gece kalacağımı ve saatlerin benim için önemli olduğunu, ona göre diğer biletimi iptal edeceğimi söyledim. Kontuardaki bey bana internette yazan saatin doğru olduğunu söyledi. Ben de daha erken gidebilmek için Güney Akdeniz'le olan biletimi iptal ettim ve ilk olarak 389 TL paramı kaybettim.
Sonrasında tekrar satış noktasına döndüm ve bileti satın almak istediğimi söyledim. Kartımı uzattığımda beyefendi bana Antalya otogarında kartla ödemenin geçmediğini, pos cihazının olmadığını söyledi. Ben de acelem olduğu ve inandığım için nakit ödemeyi kabul ettim. Sonrasında, bana fiş veya mail gelmedi ancak ödediğime dair SMS aldım, PNR kodumu aşağıya ekleyeceğim.
Seyahat başlamadan önce otobüs hareket ederken annem, muavine Ortaca'ya kaçta varacağımı sordu ve muavin Antalya'dan Ortaca'ya 10.30'da çıkacak otobüsün 7 gibi varacağı bilgisini verdi ve aynı anda otobüs hareket etti.
Sonrasında yanlış anlaşılma olacağını düşünüp yolculuğuma devam ederken otobüs, seyahat planında olmamasına rağmen Çalhanoğlu dinlenme tesisine giriş yaptı ve orada 1.30 saat bekledi. Otobüsteki herkesi başka otobüslere aktarma başladılar ve en son beni ve bir çifti Has Diyarbakır diye bir otobüse bindirdiler. Ve ben 14.00 gibi varırım diye planladığım seyahatimi saat 17.00 civarında tamamlamış oldum. Bırakın iade değişim hakkını, bir özrü bile dilenmedi. İletişim kurmak zor, telefon numaralarınız ya çalışmıyor ya doğru değil. Alanya otogarındaki şubeniz 'döver gibi napayım olur, öyle sonuçta varmışsınız' diyor, üslup 0.
Şikayetlerimi dile getiriyorum, hem diğer firmadan sizin sözünüze güvenip iptal ettiğim biletimin hem de arızalı otobüsle o kadar insanın canını tehlikeye atıp açıklama, özür vb. olmadığı için iade veya tazminat talep ediyorum.
SMS'te yazan takip no: 989017
Biletteki isim soy isim: Kevser Şekerci
Seyahat tarihi: 10.30 - 08.11.2024
Plaka: 32 DP 318

Kevser
Kevser
28 Kasım 2024 10:19

Bu arada otobüse binmeden buraya baktım ve kısa yolculuk nasılsa yorumları ciddiye almayayım dedim hatta kontuara gidip beyefendiye yorumlar kötü sıkıntı olmaz değil mi dedim deneyin görün dedi.

Süleyman sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 11:25

24 Ağustos 2024 00:58
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 17:57

Güney Akdeniz Firması Yolcusunu Otogarda Bıraktı, İlgisizlik Ve Bilgilendirme Eksikliği Yaşadım

27 Temmuz 2025 21:09
guney-akdeniz-firmasi-yolcusunu-otogarda-birakti-ilgisizlik-ve-bilgilendirme-eksikligi-yasadim-1.jpg