Buket sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Bozuk Et Ve Kıyma Satışı

26 Nisan 2024 05:46

Anpa gross Haramidere Mega şubesinin daimi müşterisiydim. En azından şimdi anlatacaklarımı yaşayana dek. Et ve süt kurumu'na ait kuşbaşı etten, farklı zamanlarda farklı tutarlarda satın aldım ve kıyma çektirmek istediğimde et ve süt kurumu'na ait etlerin kıyma çekilmediğini, o Eti makineye sokamayacaklarını söylediler.
Her neyse diyerek önemsemedim ve kuşbaşı alarak, tanıdığım farklı bir büyük markette Eti köfte yaparak tükettiğim için kıyma olarak çektirdim. Ancak ne zaman bu Eti tüketsek annemde ve bende bulantı, kusma, 68 yaşındaki babamda kramp, bulantı, kusma şeklinde belirtiler ortaya çıktı. Bu etlerin kesinlikle dana Eti olmadığını, farklı bir hayvanın Eti olduğunu düşünüyoruz. Çünkü şimdiye dek hayatımızda böyle bir şeyi hiç yaşamadık.
Gerek piştiğinde, gerek çiğken inanılmaz ağır bir kokuya sahip etler. Bu siteye girip, anpa gross ile ilgili diğer et ve kıyma şikayetlerini okuduğumda tamamen bozuk et veya farklı hayvana ait bir et sattıklarına emin oldum.
Konuyla alakalı tüm üst mercilere şikayetimi ileterek, bu durumu sosyal medya dahil, paylaşabileceğim her yerde paylaşarak, insanlarda farkındalık yaratacağım ve yetkili mercilerden etlerin incelenmesini talep edeceğim. Buzluğumda çekilmiş ve elimde fişleri de bulunan bir sürü kıyma mevcut. Bunun telafisinin ve iadesinin yapılarak tabii ki zararımın karşılanmasını talep ediyorum.
Onca paralar veriyoruz ve tarafımıza gerek maddi, gerek manevi, gerekse sağlıksal açıdan yaşatılan problemlere bakın. Üstelik bunu yapan küçük bir işletme veya mahalle kasabı değil, koskoca anpa gross. Farkındalık oluşması ve ses getirmesi için birilerinin sattığınız bozuk veya hangi hayvana ait olduğu belli olmayan etten zehirlenerek, kişinin durumunun ölümle sonuçlanması mı gerekiyor? Ve yetkili mercilerden etlerin incelenmesini talep edeceğim. Buzluğumda çekilmiş ve elimde fişleri de bulunan bir sürü kıyma mevcut. Bunun telafisinin ve iadesinin yapılarak tabii ki zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Onca paralar veriyoruz ve tarafımıza yaşatılan gerek maddi, gerek manevi, gerekse sağlıksal açıdan yaşatılan problemlere bakın.

Aşkin

Kesinlikle katılıyorum etlerde tat diye bir şey yok ve asla köfte olmuyor, konuyu ben CİMER'e taşıyacağım

Aşkin sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Anpa Marketin Kıyması Tam Bir Hüsran

Aşkin