Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Anpa Gross Ne Eti Sattığı Belli Değil.

29 Temmuz 2024 19:29

29 Temmuz 2024 tarihinde saat 17:30-18:30 arasında Neomarin Anpa gross mağazasına alışveriş yapmak için gittim. Kasap reyonunda et ve kıyma almak istedim. Üç farklı kıyma fiyatı vardı: Trenç 399 TL, Döş 344 TL ve sanırım parça etlerden kıyma 314 TL. Çekilmiş kıymalar vardı tezgahta; bu hangisi diye sordum, 314 TL olanını söyledi. 165-170 boylarında, karayağız sakallı personel.

Döş olandan kıyma istedim. Çekilmiş olanında döş olduğunu söyledi. İki kıyma arasında fiyat farkı var, fakat döş istediğimde çekilmiş olanında döş olduğunu söyledi. Bir anlam veremedim. Bu şekilde cevap verince vazgeçtim. Personel o esnada kuşbaşı doğruyordu. 1 kg kuşbaşı vermesini istedim. Et ve balık kuşbaşı diye yazıyordu; 344 TL veya biraz daha pahalıydı, kg fiyatını tam hatırlayamıyorum. Doğradığın dan veriyim mi diye sordu. Onun kg fiyatını sordum, 560 TL civarında bir fiyat söyledi. Tamam, et ve balık bölümünde doğramasını istedim. “Onu doğrayamıyorum, et ve balık olduğu için parça et veriyorum” şeklinde ifade kullandı.

Bu durumdan oldukça memnuniyetsiz kaldım. Mağazada müşteri memnuniyeti ve iletişimi son derece zayıftı. Fiyat ve ürün bilgileri arasında tutarsızlıklar yaşadım ve hizmet anlayışını yetersiz buldum. Bu olumsuz deneyimimi hem Et Balık Kurumu'na hem de CİMER’e ileteceğim. Mağazadan herhangi bir ürün almadan ayrıldım.

03 Eylül 2024 14:31 (Şikayetten 1 ay sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 13:46
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 04:03

10 Haziran 2024 01:45
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Bozuk Et Ve Kıyma Satışı

26 Nisan 2024 05:46
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 19:18