Bahar sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 14:11

Annabella Tekirdağ merkezinden şikayetçiyim. Kesinlikle hiçbir işleminden yarar görmedim. Halam oraya kapıdaki çocuğun ısrarıyla içeri girdi. Önce normal cilt bakımı verdiler. Hiçbir test tahlil yapmadan Herhangi bir hastalığı var mı yok mu sormadan direkt işlem uyguladılar. Sonrasın da yok sizin cildinize medikal cilt bakımı şart deyip başka bir belge imzalattılar. En lüks yerde bile kirpik liftingi 400 Ken onlar halamın kirpiklerine laminasyon yapacağız deyip bin tl aldılar. Güya kampanya deyip benim kirpiklerime de lifting yaptılar. Yerim ederim 40 dakika boyunca yattım kirpiklerimi yapsınlar diye ama bir tane bile kıvrılmamıştı. Aaa neden olmadı acaba bir daha yapalım dediler ben onlara güvenmediğim için ikinci sefer yaptırmadım. Halamın da kirpikleri ikinci hafta eski haline döndü. Kesinlikle saçma bir merkez. Tamamen müşteriyi çekip iknalarla imza attırıp doğru düzgün hiçbir işlem yapmadan cildi iyice yıpratıp bırakıyorlar. Kolajen ipin parasını aylar öncesinden aldılar sonrada karbon maske yapalım yoksa kolajen ip olmaz dediler halama düşünme fırsatı vermeden imza attırdılar. Halam hiçbir işlem yapmak istemiyor. Şimdi de karbonun parasını vermek zorundasınız diyorlar. Bakın vallahi o belgeleri okuyun. O belgelerde güya test yapışmış yok hasta bilgilendirilmiş diyor ama yalan. Ben kendim gördüm sadece ikna üzerine çalışıyorlar. Ha bir de aynı ürünü yok biz buna serum kattık deyip 500-600 TL'den satıyorlar. Kısaca vasat bir yer. Fotoğraflara bakın 10 aydır bu merkeze gidiyor gözenekler olduğu gibi. Belgelere göre kendilerini gayet sağlama almışlar müşterinin mağduriyetini giderecek tek madde yok. Yazık

Senem
Senem

Merhaba sonuca ulaşabildiniz

Elif
Elif

Annabella vip Tekirdağ tam bir pişmanlık. Kızıma kirpik lifting yaptırdık. 40 dakikalık işlem tam 2 saat sürdü. İşlem ortasında eksik malzeme olduğunu fark edip başka güzellik merkezine malzeme almaya gittiler. Bir de lifting boyasını kullanmadılar ama tam para aldılar. Uzun süre düzgün yapıştıramadılar kızımın gözü acıyarak çıktı salondan. Bir hafta yanma ve ağrı oldu. Çalışanlar da çok tecrübesiz. Ayrıca Beni ikna edip hızlıca lazer işlemi için belgelere imza attırdılar. Daha sonra lifting den memnun kalmadığımız için lazere gitmekten vazgeçtiğimi söyledim. Akşama kadar parayı ödemek zorundasınız yoksa icra ve haciz işlemi başlatırız diye tehdit ettiler. 5 6 kez üst üste aradılar. Yapmadıkları işlemin parasını haksız yere almaya çalışıyorlar. İkna edip imza attırana kadar çok kibar davranıp sonrasında tehditler.

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal Doğan Beauty Tunalı Şubeden Memnun Kalmadım

03 Aralık 2024 17:05