Annabella Güzellik Merkezi Annabella Tekirdağ Güzellik Salonunda Yaşadığım Olumsuz Deneyim

27 Eylül 2024 05:16

Annabella Tekirdağ güzellik salonunda yaşadığım olumsuz deneyim: Önce dudak dolgusu için örnek fotoğraflar istedim, attıkları fotoğraflara inanıp yaptırmaya gittim. O kadar saçma sapan ve çirkin yaptılar ki size anlatamam. Fotoğraf ile alakası bile yoktu. Dolguyu yaptırmadan önce siyah saçlı, ince dudaklı bir bayan beni sürekli kaşın çirkin, burnun çirkin, şurana bunu yapalım, burana bunu yapalım diye yarım saat boyunca sıkıştırdı. En son dayanamadım kalkıp gidecektim ama parayı verdiğim için gidemedim. Neyse, dolguyu yaptırdım. Eve geldim, rastgele Instagram'da dolaşırken kadının bana attığı fotoğrafları başka bir doktorun sayfasında gördüm. Yani bana resmen yalan söyleyip başkasının yaptığı dolguyu kendi işlemleriymiş gibi gösterdiler. Bunu onlara söylediğimde saçma sapan bir cevap verip üzerini kapatmaya çalıştılar. Bütün bu olanlar yetmiyormuş gibi şu an bir problem var mı, yaptım artık dolguyu elinden ne gelebilir der gibi triplere giriyorlar. Bir de zorla 500 liralık kremi sattılar, nereme sürsem bilemiyorum. Sıvı sabun gibi saçma sapan bir şey, ne nemlendiriyor ne bir işe yarıyor.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 14:11

11 Temmuz 2023 20:30
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Lawlia Esthetic Clinic Mağduriyet Yaşama

11 Aralık 2024 11:54
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Lami_cosmo Dudaklarımı Mahvetti

23 Nisan 2024 16:38